Skip to main content

Houten vloeren

Wanneer je overgaat tot het kopen van een houten vloer, dien je vooraf enkele keuzes te maken. Een vloer kies je niet bij je interieur, maar bij je huis. Een interieur verandert, maar een huis in jaren ’30 stijl blijft een huis in de jaren ’30 stijl. Tevens is er een brede keuze uit de soorten vloeren: houten vloeren, PVC vloeren, laminaat vloeren, visgraat vloeren etc.

Bij Het Parkethuis in Gennep krijg je alle tijd om tot een besluit te komen voor dé ideale houten vloer. Ons team staat graag voor je klaar en begeleiden je optimaal bij het maken van jouw keuze. Je koopt immers geen brood, een vloer is belangrijk voor het uiterlijk van jouw woning. We hebben groot netwerk van leveranciers en leveren en leggen wekelijks houten vloeren ver buiten Gennep, bijvoorbeeld ook in de regio Nijmegen.

Op zoek naar een nieuwe houten vloer of toe aan een vloerrenovatie?
Neem contact met ons op

Voordelen houten vloer

  • Een houten vloer is duurzaam en gaat lang mee
  • Tijdloos en passend in ieder interieur
  • Het is makkelijk schoon te maken en te onderhouden
  • Een houten vloer is een natuurproduct en altijd uniek
  • Werkt perfect in combinatie met vloerverwarming

Op zoek naar een unieke houten vloer?

Wij leveren diverse merken van de mooiste houten vloeren. De merken waar wij mee samenwerken zijn: Bauwerk Parket, Dennebos Flooring, Grigio, Hollandsche vloeren, Lieverdink en Warm by Bauwerk en Q2.

Houten Vloerrenovatie

Jouw bestaande vloer doorleggen in de ‘nieuwe’ aanbouw

Een houten vloer vraagt specialistisch onderhoud en is per vloersoort zo verschillend, dat er nogal wat vakmanschap bij komt kijken. Het Parkethuis kijkt naar de samenstelling van de vloer, de dikte van de toplaag en de gehele conditie van de vloer. Na het bezichtigen ontvang je een vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Neem contact op voor jouw vloerrenovatie

Onderhoud aan jouw bestaande houten vloer

Jouw bestaande vloer schuren en afwerken met olie/wax of lak

Wanneer je slijt- of looppaden hebt in je houten vloer, is het verstandig de houten vloer opnieuw te behandelen met een vloerolie of -lak, of te schuren. Schuren kan een reden zijn om van kleur te wisselen of bijvoorbeeld van lak over te gaan naar olie of wax. Grijze plekken in een houten vloer zijn vaak een teken van vocht. Dit wil zeggen dat de houten vloer niet meer voldoende beschermd is.

Stofvrij schuren

De houten vloer stofvrij schuren? Dat is zeker mogelijk. Wij maken gebruik van het Bona Dust Care System. Dit is een compleet afgesloten systeem waardoor wij alle houten vloeren stofvrij schuren.

Gratis vloerinspectie

Wist je dat Het Parkethuis gratis bij je thuiskomt om de houten vloer te inspecteren en een deskundig advies te geven over de staat van en eventuele oplossing voor jouw vloer?

Maak afspraak voor gratis vloerinspectie

Behandelen en schoon houden van jouw houten vloer

Gebruik geen allesreinigers op een houten vloer, dit geeft een doffe uitstraling. Wij adviseren je houten vloer te behandelen met de producten welke wij adviseren, dit kan per merk verschillend zijn. Elke leverancier heeft zijn eigen formule deze beschermt de houten vloer en zorgt ervoor dat vloeren generaties lang meegaan.

Voor de nieuwste schoonmaakproducten en leukste acties houd onze Acties-pagina in de gaten, daar berichten we regelmatig over de laatste aanbiedingen van merken zoals JEMAKO en Bona.

Neem contact op voor meer schoonmaak tips