Skip to main content

Q2 vloeren

Q2 twee-laags parket onderscheidt zich door zijn perfecte stabiliteit, dankzij de uitgekiende dikte verhouding tussen de 4 mm dikke houten slijtlaag en de berkentriplex drager. Q2 twee-laags parket kent daarnaast een zeer hoge maatvastheid. Hierdoor is Q2 in praktisch alle denkbare situaties voor houten vloeren toepasbaar. Zo zijn er 100 kleuren, 35 houtsoorten en 10 patronen mogelijk.

Waarom kiezen voor de houten vloeren van Q2?

 • Q2 houten vloer en vloerverwarming
  Dankzij de compacte opbouw bedraagt de warmteoverdrachtweerstand niet meer dan 0.09 m2k/W en worden de energiekosten beperkt.
 • Perfecte stabiliteit
  Onderscheidende houten vloeren door een perfecte stabiliteit, een nauwgezette maat- vastheid en een uitgekiende dikteverhouding tussen de slijtlaag en de drager.
 • Naadloze passing betekent tijdwinst!
  Kan probleemloos gelegd worden zonder ondervloer, alleen lijmen volstaat. De aan de onderzijde ingezaagde drager zorgt voor een grotere en betere lijmoverdracht.
 • Breed aanbod in kleuren en patronen
  Er zijn meer dan 50.000 mogelijkheden om jouw Q2 houten vloer geheel naar eigen wens te leggen en af te werken in de kleur die bij ieder specifiek interieur past.
 • Ambachtelijk in Nederland vervaardigd
  Al meer dan 3 generaties worden deze houten vloeren worden geproduceerd door Parketfabriek Lieverdink in Doetichem volgens de hoogste kwaliteitsnormen
 • Onbehandeld te bestellen
  Q2 kan ook onbehandeld worden geleverd. De houten vloer wordt ter plekke geschuurd en behandeld worden. Resultaat: een uitstraling van een traditionele parketvloer en zal het een nog beter geheel vormen.
Q2 - Houten Vloeren - Het Parkethuis
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

of plan jouw persoonlijke adviesafspraak

Meer weten over de houten vloeren van Q2 vloeren?
Kijk ook op www.q2vloeren.nl

Lieverdink - Houten Vloeren - Het Parkethuis

Lieverdink Parketnavigator

Inspiratie opdoen en ontdekken welke houtsoort als gegoten in jouw interieur past? En wil je zien hoe de verschillende legpatronen zoals visgraat, Hongaarse of Weense punt er in het echt uitzien? De online Lieverdink Parketnavigator biedt je de mogelijkheid om vloeren in te passen in foto’s van bestaande interieurs. Of zélfs in een foto van jouw eigen interieur. Ook mogelijk met andere houten vloeren merken die tevens te vinden zijn bij Het Parkethuis.

Q2 brochures

Q2 leent zich uitstekend voor het leggen van allerhande patroonvloeren, zoals een blokmotief, vlechtmotief of een Hongaarse punt in één of meer houtsoorten. Of een multicolor visgraat! Ook een aanrader: een sleets gemaakt antiek Beach blok. Eén van de 15 mogelijkheden uit de nieuwe Sherazade lijn, gebaseerd op de avontuurlijke rauwheid van aangespoeld wrakhout. Je vindt het houten vloeren aanbod in hun brochures.

Voor welke houten vloer uit onze Q2 collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere houten vloeren?

Bekijk ook de merken: Bauwerk Parket, Dennebos Flooring, Grigio, Hollandsche vloeren, Lieverdink, Warm by Bauwerk en Q2.