Skip to main content

Over ons

Wij zijn Richard en Edith IJsselmuiden. In september 2004 hebben wij Het Parkethuis geopend in Gennep en vanaf de eerste dag werken we met hetzelfde team.

Edith ontvangt je graag in de showroom en begeleidt je in de aankoop van bijvoorbeeld een PVC vloer, houten vloer, laminaat vloer, visgraat vloer etc. Richard komt daarna persoonlijk bij je langs om alle metingen te verrichten. Het uitvoeren van de werkzaamheden zal tevens door Richard en onze eigen mensen plaatsvinden.

Gecertificeerd team

Ons team bestaat uit ervaren en allround parketteurs, zij voeren alle werkzaamheden zelfstandig uit. Al ons gecertificeerde personeel is altijd op de hoogte van nieuwe en bestaande producten en technische innovaties. Onze werknemers worden regelmatig opgeleid in de vorm van product- en applicatietrainingen. Zo ben je altijd verzekerd van het juiste advies en de meest actuele producten.

Lijnen blijven kort doordat je altijd een vast contactpersoon aangewezen krijgt. Zo zijn we je nog beter van dienst.

Deel ons jouw ervaring met Het Parkethuis

Heeft ons team een houten vloer, laminaat vloer, PVC vloer of traprenovatie bij jouw gelegd of uitgevoerd? We horen graag jouw ervaring met het product en de service.

Laat een review achter

Het Parkethuis: jouw vloerspecialist

Je vindt onze showroom aan de Ottersumseweg 55 te Gennep. Onder het genot van een vers kopje koffie vertellen we je graag meer over onze diensten en producten:

PVC vloeren
Houten vloeren
Laminaat leggen
Visgraat vloer
Traprenovatie
Stofvrij schuren
Onderhoud
Renovatie
Schade expertise

Heb je interesse in een nieuwe vloer of traprenovatie? Bel ons op 0485 – 51 49 51, stuur een e-mail of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
Of maak direct een afspraak via onze afspraken planner.

Neem contact met ons op

Blijf ons volgen

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Parkethuis of als eerste onze acties en tips ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

    En volg ons via social media