Skip to main content

Onze merken

Op deze pagina vind je het overzicht van onze houten vloeren, PVC vloeren en laminaat vloeren merken. Ook andere merken voor de aankleding van jouw interieur vind je hier terug. Tevens staan op deze pagina diverse online tools zoals roomplanners waarmee je de verschillende vloeren uit onze ruime assortiment virtueel kunt leggen in jouw kamer. Liever de stalen in onze showroom bekijken? Maak een afspraak.

Op zoek naar een nieuwe houten vloer, PVC vloer of laminaat vloer, of heb je andere vragen?

Onze laminaat vloeren

Aankleding

Online tools

Roomplanner van Bauwerk

Met de Bauwerk Parkett Visualizer kun je zien welke houten vloer het beste in jouw interieur past. Upload heel gemakkelijk een foto van jouw kamer en maak je keuze uit 200 soorten houten vloeren en kleuren van Bauwerk. De Visualizer plaatst de vloer virtueel in de foto. Heb je geen eigen foto tot je beschikking? Geen probleem, er staan ook een aantal standaard kamers en interieur voor je klaar. Voor welke houten vloer van Bauwerk ga jij?

Roomplanner van Vivafloors

Ben je benieuwd welke Vivafloors PVC vloer het beste in jouw interieur past? Met hun Roomplanner kun je heel makkelijk kiezen en vergelijken. Upload een foto van jouw kamer en maak je keuze uit het grote assortiment PVC vloeren van Vivafloors. De Roomplanner plaatst de vloer virtueel in de foto. Heb je geen eigen foto tot je beschikking? Geen probleem, er staan ook een aantal standaard kamers en interieurs voor je klaar.

Vloerconfigurator van Montinique

Om je te helpen bij het kiezen van de perfecte PVC vloer van Montinique kun je met de vloerconfigurator heel eenvoudig jouw droomvloer visualiseren. Hoe je dat doet? Heel simpel in drie eenvoudige stappen: 1. Maak een foto van de betreffende ruimte waar je de vloer ‘live’ wilt zien. 2. Upload de foto. 3. Plaats met 1 klik de gewenste vloeren in de kamer. Et voilà! Dat maakt het kiezen van juiste vloer een stuk makkelijker! Twijfel je teveel? Neem contact op met Het Parkethuis, we adviseren je graag!

Lieverdink Parketnavigator

Inspiratie opdoen en ontdekken welke houtsoort als gegoten in jouw interieur past? En wil je zien hoe de verschillende legpatronen zoals visgraat, Hongaarse of Weense punt er in het echt uitzien? De online Lieverdink Parketnavigator biedt je de mogelijkheid om vloeren in te passen in foto’s van bestaande interieurs. Of zélfs in een foto van jouw eigen interieur. Ook mogelijk met andere houten vloeren merken die tevens te vinden zijn bij Het Parkethuis.

AI-tool van Floorlife

Met de AI-tool van Floorlife kun je zien welke PVC vloer het beste in jouw interieur past. Upload heel gemakkelijk een foto van jouw kamer en maak je keuze uit het grote assortiment PVC vloeren. De AI-tool plaatst de vloer virtueel in de foto, alsof deze er al ligt! Zelfs je meubels blijven goed staan, zodat je direct ziet of de vloer bij je stijl past. Heb je geen eigen foto tot je beschikking? Geen probleem, er staan ook een aantal standaard kamers en interieurs voor je klaar.

Op zoek naar een nieuwe houten vloer, PVC vloer of laminaat vloer, of heb je andere vragen?