Skip to main content

Dennebos Flooring

De houten vloeren van het Nederlandse Dennebos Flooring, dat is liefde op het eerste gezicht: individuele oppervlakte textuur, onderscheidende esthetiek, natuurlijke haptiek. Vanuit Raalte worden wereldwijd unieke houten vloeren geleverd aan een breed scala aan opdrachtgevers. Creatieve ideeën zetten wij om naar ambachtelijke en unieke vloeren.

Bij Dennebos Flooring krijg je alleen het origineel en geen kopie. Deze houten vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. De unieke bewerking van de toplagen maken de houten vloeren ongevoelig voor invloeden van buitenaf. Het onderhoud is kinderspel. Bovendien zijn deze houten vloeren zeer geschikt voor mensen met allergie en voor vloerverwarming.

Waarom kiezen voor de houten vloeren van Dennebos Flooring?

 • Individueel & authentiek
  Met de zelfontwikkelde veredelingstechnieken zijn de houten vloeren van Dennebos Flooring altijd uniek.
 • Natuurlijk & duurzaam
  De houten vloeren zijn FSC- of PEFC-gecertificeerd en stimuleren op die manier verantwoord bosbeheer wereldwijd.
 • Persoonlijk & krachtig
  De vloeren van Dennebos Flooring zijn sterk, duurzaam en zeer bestendig. Dikke toplagen en de solide constructie garanderen een lange levensduur.
 • Tijdloos & mooi
  Door het gebruik krijgt jouw houten vloer met de jaren een mooiere en persoonlijker uitstraling door het gebruik: een eigen unieke identiteit.
 • Hygiënisch & onderhoudsarm
  Zeer gemakkelijk te onderhouden en ongevoelig voor invloeden van buitenaf. Ook zeer geschikt voor mensen met een allergie.
 • Geschikt voor vloerverwarming en koelsystemen
  Elke houten vloer heeft een massieve toplaag van 5,5 mm die op een unieke manier verlijmd wordt op een berken multiplex onderlaag en heeft daardoor minder neiging tot ongewenst schoteling en kiervorming.
 • Korte levertijd door unieke productieproces
  Dennebos Flooring produceert op bestelling in eigen fabriek in Raalte (ov), waardoor korte levertijden gegarandeerd zijn. Je kunt dus een geheel eigen vloer samen stellen.
Dennebos Flooring - Houten Vloeren - Het Parkethuis
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

of plan jouw persoonlijke adviesafspraak

Meer weten over de houten vloeren van Dennebos Flooring?
Kijk ook op www.dennebosflooring.com

Brochure

Het houten vloeren assortiment van Dennebos Flooring kan, naast de Reclaimed Collectie, onderverdeeld worden in 5 hoofdgroepen: Dark, Grey, Nature, Special en White. In deze groepen zijn weer meerdere kleuren beschikbaar. Daarnaast kun je in de meeste gevallen bepalen wat voor lengte van de plank je wil. Je vindt het overzicht in hun laatste brochure of laat je adviseren bij Het Parkethuis over de mogelijkheden en verrijk je interieur met dit mooie natuurproduct.

Voor welke houten vloer uit onze Dennebos Flooring collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere houten vloeren?

Bekijk ook de merken: Bauwerk Parket, Dennebos Flooring, Grigio, Hollandsche vloeren, Lieverdink, Warm by Bauwerk en Q2.