Skip to main content

PVC vloeren

Bij Het Parkethuis in Gennep verkopen we naast houten vloeren en laminaat, ook PVC vloeren. Het voordeel van deze ondergrond is onder meer dat de PVC vloer weinig onderhoud vergt en een lange levensduur heeft. Onze parketspecialisten vertellen je graag meer over alle mogelijkheden op het gebied van PVC vloeren.

Een PVC vloer is opgebouwd uit stroken PVC, ook wel vinylstroken genoemd, en bestaat uit vier lagen waaronder een stabiliserende laag en een beschermlaag. Deze worden onder een hoge druk en temperatuur samengeperst tot een eindproduct. Dit resulteert in een slijtvaste PVC vloer die past in iedere ruimte.

Op zoek naar een nieuwe PVC vloer?
Neem contact met ons op

Voordelen PVC vloer

 • Een PVC vloer is eenvoudig te reinigen
 • Vergt weinig onderhoud en heeft een lange levensduur
 • PVC vloeren hebben de uitstraling van parket of natuursteen
 • Geleidt vloerverwarming en vloerkoeling goed
 • Een PVC vloer dempt loopgeluid

Op zoek naar een mooie PVC vloer?

Je kunt bij Het Parkethuis kiezen uit drie soorten PVC vloeren:

 • Gluedown PVC vloeren;
  Deze optie wordt verlijmd op de vloer en is ideaal in combinatie met vloerverwarming.
 • Uniclic PVC vloeren;
  Een vloer met een handig kliksysteem. De PVC stroken zijn uitgerust met kurk en een HDF-drager. De kurk onderlaag zorgt ervoor dat contact met de vloer goed wordt geïsoleerd. Je heeft dus geen last van klikkende hakken of stampende voeten bij een PVC vloer.
 • PVC vloeren op een hardkunststofdrager met click;
  Deze stroken worden verlijmd op een hard kunststofdrager. De PVC vloer is watervast en zorgt voor een lage warmteweerstand.
Ontvang gratis hulp bij jouw keuze

Onze PVC vloeren merken

Wij leveren diverse merken van de mooiste PVC vloeren. De merken waar wij mee samenwerken zijn: Douwes DekkerFloorlifeMontinique, Therdex, en Vivafloors.

PVC vloerondergrond

Afhankelijk van het gebruik en type woning adviseren wij om een zwevende of vaste PVC vloer te kiezen met een lichte of zwaardere toplaag 0,3 mm of 0,55 mm. Ook in vochtige ruimtes hebben wij voldoende keuze in zwevende en vaste PVC vloeren. PVC vloeren zijn zeer geschikt in ruimtes met vloerverwarming. Zowel het traditionele buizensysteem maar ook elektrische- en infrarood vloerverwarming zijn goed toe te passen met onze PVC vloeren.

Behandelen en schoon houden van jouw PVC vloer

Je hoeft met een PVC vloer niet veel tijd te investeren in schoonmaken. Stof of droog vuil op jouw PVC vloer kun je simpelweg verwijderen met een stofzuiger of bezem. Voor vastzittend vuil voeg je een beetje schoonmaakmiddel toe aan het dweilwater.

Voor de nieuwste schoonmaakproducten en leukste acties houd onze Acties-pagina in de gaten, daar berichten we regelmatig over de laatste aanbiedingen van merken zoals JEMAKO en Bona.

Neem contact op voor meer schoonmaak tips