Skip to main content

Floorlife

De Floorlife collectie bestaat uit parket, laminaat vloeren en PVC vloeren die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en de huidige woontrends. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad je ook leest. Floorlife heeft de vloer waarbij jij je thuis voelt. De collectie kenmerkt zich door een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Met een Floorlife vloer koop je dus – eenvoudig gezegd – een goede vloer tegen een eerlijke prijs.

Waarom kiezen voor de PVC vloeren van Floorlife?

 • Ruim aanbod
  Parket, laminaat en PVC-stroken: Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad je ook leest. Floorlife heeft de vloer waarbij jij je thuis voelt.
 • Eerlijke prijs
  Hanteert de kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding. Je haalt dus altijd een kwalitatief hoogwaardige PVC vloer in huis voor een alleszins passende prijs.
 • Eenvoudig in onderhoud
  Deze PVC vloeren zijn zeer goed bestand tegen krassen en laten zich gemakkelijk reinigen. Dat is wel zo prettig als er huisdieren of kinderen in jouw huis rondlopen.
 • Parket
  Parket vloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen, dat scheurvorming en kromtrekken tegengaat. Daarbij ontstaat er tevens een verbeterde akoestiek en klinkt het minder hard massieve houten vloeren.
 • Laminaat
  Een alternatief voor de veel duurdere en meer onderhoudsintensieve houten of parket vloeren. De prints op laminaatplanken zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.
 • Dryback en Click PVC vloer
  Dryback wordt op de bestaande egalisatievloer verlijmd, maar zijn tevens verkrijgbaar als click variant. Voordelen: eenvoudig zelf te leggen is of om mee te verhuizen. Nu ook met Silent Rigid Click (SRC) technologie.
Floorlife - PVC Vloeren - Het Parkethuis
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

of plan jouw persoonlijke adviesafspraak

Meer weten over de PVC vloeren van Floorlife?
Kijk ook op www.floorlife.nl

AI-tool

Met de AI-tool van Floorlife kun je zien welke PVC vloer het beste in jouw interieur past. Upload heel gemakkelijk een foto van jouw kamer en maak je keuze uit het grote assortiment PVC vloeren. De AI-tool plaatst de vloer virtueel in de foto. Heb je geen eigen foto tot je beschikking? Geen probleem, er staan ook een aantal standaard kamers en interieurs voor je klaar.

Actuele brochure

De vloerencollectie van Floorlife bestaat uit parket, laminaat en PVC vloeren. Elk met unieke eigenschappen waarmee je voor elke ruimte in huis een geweldige vloerbekleding krijgt. In hun brochure vertellen ze je graag meer over onze unieke collectie PVC vloeren en volgen altijd de trends in vloeren op de voet, luistert continu naar wat de consument mooi vindt en speelt daar direct op in.

Voor welke PVC vloer uit onze Floorlife collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere PVC vloeren?

Bekijk ook de merken: Douwes DekkerFloorlifeMontiniqueTherdex en Vivafloors