Skip to main content

Montinique

“Innovatie vanuit de behoefte van de consument.” Dat is de kracht van Montinique. Hét Nederlandse A-merk in PVC vloeren met een luxe uitstraling en van robuuste kwaliteit. Als leverancier en groothandel ontwikkelt Montinique zelf hun vloeren, die ze laten maken bij de allerbeste Europese producenten. Door directe lijnen met de productent kan hun catalogus continu flexibel aangepast worden aan de smaak van de moderne woonconsument. Daarnaast zijn de PVC vloeren van Montinique duurzaam en ecologisch gecertifieerd.

Waarom kiezen voor de PVC vloeren van Montinique?

 • Altijd vooruit blijven kijken
  Bij het vernieuwen van de productlijnen leunt Montinique sterk op de input van haar adviseurs. Omdat zij hun winkels onderhouden en nauw in contact staan met de klanten weten zij dus precies waar het qua trend naar toe gaat.
 • Realistische simulatie
  Met een PVC vloer van Montinique creëer je een realistische simulatie van een houten of betonnen vloer, die bijna niet van echt te onderscheiden is. Of je nu gaat voor klassiek of juist modern.
 • Uitgebreid assortiment
  De kleur, de structuur, het type, en de mate van matheid; elke keuze heeft zijn effect op de leefruimte. Het aanbod van Montinique kent 18 kleuren in allerlei soorten en maten. Ook verkrijgbaar in visgraat!
 • Breed en ultra mat
  Montinique heeft PVC planken met bredere delen, tot wel 30 cm, in hun assortiment. En door de lichtreflectie van de PVC vloeren terug te brengen tot een zeer lage glansgraad leveren ze de meest matte vloerdelen van Nederland.
 • PVC in combi met vloerverwarming
  De PVC vloeren van Montinique zijn bijzonder geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling én zijn bestand tegen vocht. Hierdoor kan de PVC vloer ook goed in ‘natte’ ruimtes als de keuken of badkamer gelegd worden.
 • Duurzaam en ecologisch
  De PVC vloeren van Montinique zijn ftlaatvrij en voorzien van een Greenlabel. Alle kleuren zijn voorzien van een natuurgetrouwe Register Embossing en voorzien van een 4 zijdige micro vellingkant.
montinique laminiaat pvc vloeren logo
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

of plan jouw persoonlijke adviesafspraak

Meer weten over de PVC vloeren van Montinique?
Kijk ook op www.montinique.nl

Vloerconfigurator

Om je te helpen bij het kiezen van de perfecte PVC vloer van Montinique kun je met de vloerconfigurator heel eenvoudig jouw droomvloer visualiseren. Hoe je dat doet? Heel simpel in drie eenvoudige stappen: 1. Maak een foto van de betreffende ruimte waar je de vloer ‘live’ wilt zien. 2. Upload de foto. 3. Plaats met 1 klik de gewenste vloeren in de kamer. Et voilà! Dat maakt het kiezen van juiste vloer een stuk makkelijker! Twijfel je teveel? Neem contact op met Het Parkethuis, we adviseren je graag!

Gratis kleurenstalen

Naast een vloerenconfigurator waarmee je PVC vloeren digitaal kan visualiseren in jouw woonkamer of andere leefruimte, kun je bij Montinique ook verschillende kleurstalen aanvragen. Ons assortiment staat uit diverse planken met PVC houtlook of betonlook, visgraat. Door de gratis demobox aan te vragen kun je zelf ons aanbod ervaren. Op die manier kun je kiezen voor een investering waarmee je decennia zorgeloos kan genieten van een fraaie, warme, slijtvaste en zeer eenvoudig te onderhouden vloer.

Voor welke PVC vloer uit onze Montinique collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere PVC vloeren?

Bekijk ook de merken: Douwes DekkerFloorlifeMontiniqueTherdex en Vivafloors