Skip to main content

Hollandsche Vloeren

Hollandsche Vloeren® biedt een collectie houten vloeren zoals een houten
vloer hoort te zijn. Doorleefd en getekend. En enorm veelzijdig! Neem bijvoorbeeld de visgraat vloer, in het verleden kende men de visgraat vloer als een chique basis, afgewerkt met contrasterende band en bies. Tegenwoordig wordt de visgraat ook gebruikt als stoere basis voor een industrieelinterieur. Kleurnuances en noesten geven een doorleefd uiterlijk, dat goed aansluit bij het beton en staal dat vaak te vinden is in deze woonstijl.

Waarom kiezen voor de houten vloeren van Hollandsche Vloeren?

 • Breed aanbod
  Keuze uit 31 verschillende echt houten vloeren in diverse formaten en legpatronen.
 • Direct klaar voor gebruik
  Doordat de houten vloeren in de fabriek kant-en-klaar afgewerkt zijn en er na het leggen geen lak- of waslaag aangebracht hoeft te worden.
 • Goede kras- en vlekbestendigheid
  Dankzij de twee lagen met UV-licht uitgeharde hardwaxolie goed bestand tegen krassen en vlekken.
 • Geluidsarm
  In combinatie met de juiste ondervloer en installatie de hun houten vloeren geluidsarm. Dit geldt voor de ruimte zelf en ook naar je benedenburen toe.
 • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling
  De houten vloeren voelen van zichzelf al warm aan, maar zijn tevens geschikt voor op vloerverwarming en -koeling.
 • Zeer onderhoudsvriendelijk
  Dankzij het egale oppervlak komen stof en los vuil niet in de vloer zelf terecht, zodat je dit met een stofwisser of -zuiger heel gemakkelijk kunt verwijderen.
 • Uiterst duurzaam en mileuvriendelijk
  30 jaar lang woonplezier door de stabiele, berkenmultiplex drager en massief eiken toplaag. De houten vloeren zijn tevens gecertificeerd volgens Cradle to Cradle Certified™ Zilver.
Hollandsche Vloeren - Houten Vloeren - Het Parkethuis
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

of plan jouw persoonlijke adviesafspraak

Meer weten over de houten vloeren van Hollandsche Vloeren?
Kijk ook op www.hollandschevloeren.nl

Impressievideo

Brochure 7 families collectie

Maak kennis met 7 families van Hollandsche Vloeren. Iedere familie heeft een eigen kleur en afwerking en daardoor een eigen karakter. De Families De Jong, Visser en Janssen zijn geschaafde houten vloeren welke zich kenmerken door een robuuste en rustieke uitstraling, getekend en vol noesten. Liever strak en stijlvol? Kies dan voor De Vries, Bakker, Smit of van Dijk! Deze houten vloeren zijn geschuurd en veel rustiger in hun uiterlijk. Meer info vind je in de laatste brochure.

Voor welke houten vloer uit onze Hollandsche Vloeren collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere houten vloeren?

Bekijk ook de merken: Bauwerk Parket, Dennebos Flooring, Grigio, Hollandsche vloeren, Lieverdink, Warm by Bauwerk en Q2.