Skip to main content

Therdex PVC vloeren

Het karakteristieke Therdex PVC vloeren is een hoogwaardig PVC merk voor de stijlbewuste consument en/of professional. Niet alleen op esthetisch niveau maar ook als het gaat om milieuvriendelijke eigenschappen is Therdex onderscheidend. Dat maakt dit PVC merk gewaardeerd onder architecten, designers en interieurliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en duurzame vloer.

Waarom kiezen voor de PVC vloeren van Therdex?

 • 1001 varianten
  Therdex PVC vloeren kent een brede collectie kleuren, structuren en maatvoeringen. Je kunt dus eindeloos combineren en creëren.
 • Vernieuwend en eigentijds
  De collectie is altijd in beweging, constant op zoek naar vernieuwing. Voor ieder interieur heeft Therdex de juiste PVC vloer met een natuurgetrouwe uitstraling.
 • Sterk, licht, recyclebaar en ftalaatvrij
  Sterk en licht van gewicht en makkelijk te recyclen. Onschadelijk voor mens en omgeving én biologisch afbreekbaar door verantwoorde en afbreekbare bioweekmakers op basis van sojaolie.
 • Diverse labels en duurzaamheidscertificaten
  Therdex hecht veel waarde aan het testen en keuren van hun producten. Naast verplichte labels worden de PVC vloeren ook getest bij testinstituten die niet verplicht zijn.
 • Makkelijk in onderhoud én streepvrij
  De PVC vloeren van Therdex bestaan uit 4 lagen, ideaal voor intensief gebruik, zijn krasbestendig en voorkomen streepvorming. Makkelijk te onderhouden!
therdex pvc vloeren
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

of plan jouw persoonlijke adviesafspraak

Meer weten over de PVC vloeren van Therdex?
Kijk ook op www.therdex.nl

Bekijk de brochure

Therdex biedt een brede collectie PVC vloeren met een scala aan varianten en verbanden. Deze PVC vloeren zijn opgebouwd uit dessins, formaten en kleuren. Al deze onderdelen komen samen in series. Tevens zijn de Therdex PVC vloeren leverbaar in diverse patronen: visgraat, lange plank, Hongaarse punt en tegels. Download de brochure vol inspiratie en informatie. Wil je persoonlijk advies? Neem contact op met Het Parkethuis of plan direct jouw afspraak in onze showroom, we helpen je graag!

Gratis kleurenstalen

Van klassieke lange planken naar een eigentijdse visgraat, een moderne Hongaarse punt of robuuste tegels: voor elk interieur kent de collectie van Therdex PVC vloeren een onderscheidende, duurzame en veilige vloer. Ontdek de kleur en ervaar de natuurgetrouwheid van een Therdex PVC vloer. Met eigen ogen zien welke design of kleur het beste past bij jouw interieur? Bestel kosteloos en vrijblijvend PVC vloer stalen. Het Parkethuis helpt je graag met het maken van de juiste keuze.

Roomvisualizer

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar vind je het lastig om een keuze te maken op basis van een kleine staal of plank? Geen zorgen, met behulp van de Roomvisualiser van Therdex kun je binnen enkele klikken zien hoe jouw gekozen PVC vloer eruit zal zien in een ruimte. Het wordt zelfs nog beter: je kunt zelfs een foto van je eigen woonruimte uploaden, zodat je zeker weet dat de vloer van jouw keuze ook echt jouw droomvloer is. Probeer hem nu!

Voor welke PVC vloer uit onze Therdex collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere PVC vloeren?

Bekijk ook de merken: Douwes DekkerFloorlifeMontiniqueTherdex en Vivafloors