Skip to main content

Grigio vloeren

Grigio is een synoniem voor de nieuwe generatie verouderde houten vloeren, die op ambachtelijke wijze worden vervaardigd. De eiken houten vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De eiken parketdelen krijgen een bijzondere bewerking, waardoor er een basiskleur ontstaat met een grijze ondertoon. De permanente eindkleur kan tot het laatste moment worden veranderd.

Wil je de basiskleur handhaven? Dan wordt de houten vloer afgewerkt met een transparante onderhoudswas. Wil je dat de houten vloer één van zijn vele grijstinten krijgt? Dan kies je voor een witte onderhoudswas. Grigio houten vloeren zijn direct gebruiksklaar en hoeven na het leggen niet meer geschuurd te worden.

Waarom kiezen voor de houten vloeren van Grigio?

 • Herontdekt schilderspigment
  Gebaseerd op een herontdekt schilderspigment dat als basis onder mooie, gedekte, authentieke vernistinten andere tijden doet herleven.
 • Nieuw klassiek
  Houten vloeren in sleetse, aardse grijstinten, leemkleuren en bijzondere formaten en patronen.
 • Ideaal met vloerverwarming
  Kan probleemloos op vloerverwarming worden gelegd. Door de geringe dikte weinig kans op rendementsverlies en bijna onzichtbaar krimpnaadje.
 • Oneindig veel variatie
  Keuze uit Oud Vlaamse panelen en Oud Vlaamse punten, maar ook grote en kleine visgraten of blokpatronen.
 • Eindkleur tot het laatste moment te wijzigen
  De permanente eindkleur kan tot het laatste moment kan worden veranderd.
 • Vast gelijmd en in zicht gespijkerd
  De houten vloer wordt vast verlijmd en in het zicht gespijkerd en vormt daarmee een degelijke en sfeervolle basis voor de verdere inrichting van je woning.
 • Duurzaam en verantwoord
  Een maatschappelijk verantwoord houtproduct. Grigio vloeren worden uitsluitend vervaardigd uit hout, gewonnen uit duurzaam beheerde bossen.
Grigio - Houten Vloeren - Het Parkethuis
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

of plan jouw persoonlijke adviesafspraak

Meer weten over de houten vloeren van Grigio Vloeren?
Kijk ook op www.grigiovloeren.nl

Grigio - Houten Vloeren - Het Parkethuis

Lieverdink Parketnavigator

Inspiratie opdoen en ontdekken welke houtsoort als gegoten in jouw interieur past? En wil je zien hoe de verschillende legpatronen zoals visgraat, Hongaarse of Weense punt er in het echt uitzien? De online Lieverdink Parketnavigator biedt je de mogelijkheid om vloeren in te passen in foto’s van bestaande interieurs. Of zélfs in een foto van jouw eigen interieur. Ook mogelijk met andere houten vloeren merken die tevens te vinden zijn bij Het Parkethuis.

Download de Grigio brochure

De houten vloeren van Grigio kunnen in bijna ieder patroon geproduceerd en gelegd worden. Gaat je voorkeur uit naar een vloer met een ruwe, natuurlijke uitstraling? Dan is Grigio Vintage zeer geschikt voor zowel moderne als juist klassieke interieurs. Op zoek naar robuuste brede delen of juist naar een zwevende houten vloer met gering contactgeluid? Kies dan voor Grigio Samengesteld. In de brochure van Grigio vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Voor welke houten vloer uit onze Grigio collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere houten vloeren?

Bekijk ook de merken: Bauwerk Parket, Dennebos Flooring, Grigio, Hollandsche vloeren, Lieverdink, Warm by Bauwerk en Q2.