Skip to main content

Vivafloors PVC vloeren

Vivafloors levert hoogwaardige PVC vloeren en heeft haar collectie volledig afgestemd op de wensen van de klant. Vivafloors heeft de vloer waarbij je je thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die je als ‘beste koop’ ervaart. Hun motto: “een Viva vloer is een vloer voor het leven”.

De collectie van Vivafloors bestaat uit lijmversie en clickversie vloeren. Zoals de naam al zegt, worden de lijmversie vloeren verlijmd op de ondervloer en zijn clickversie vloeren voorzien van een handig clicksysteem waardoor ze los liggen van de ondervloer.

Waarom kiezen voor de PVC vloeren van Vivafloors?

 • Kind- en diervriendelijk
  De PVC vloeren van Vivafloors zijn bestand tegen speelgoed, vallende drinkbekers, stampende peuters en blije viervoeters. En heel fijn, PVC is geluiddempend en houdt alle voetjes lekker warm.
 • Geschikt voor vloerverwarming
  PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het materiaal en de dikte zorgen ervoor dat de warmte goed geleid. De vloer wordt dus eerder warm en daardoor de ruimte ook. Kortom: optimaal rendement waarmee je flink wat energie kan besparen.
 • Lange levensduur
  De PVC vloeren van Vivafloors zijn ontzettend sterk en slijtvast. Wist je dat je 25 jaar garantie krijgt? Een PVC vloer van Vivafloors is een vloer die past bij jouw leven.
 • Onderhoudsgemak
  Hun vloeren zijn waterafstotend en slijtvast. Even stofzuigen, dweilen en klaar. Hier komt geen (hout)olie aan te pas, terwijl de vloer er wel uitziet als echt hout of steen. Zo blijf je genieten van kwaliteit.
 • Veelzijdig
  Met deze PVC vloeren kun je alle kanten op en ze zijn nauwelijks van echt hout of tegels te onderscheiden. Industrieel, modern, klassiek of landelijk. De keuze is reuze en in elke kamer mogelijk! Waar ga jij voor?
 • Recyclebaar
  De PVC vloeren zijn Europees en IAC-Gold gecertificeerd, voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn 100% recyclebaar, omdat ze gemaakt zijn van Virgin PVC. Een pure PVC-soort die onbeperkt en makkelijk gerecycled kan worden.
Vivafloors - PVC Vloeren - Het Parkethuis
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

of plan jouw persoonlijke adviesafspraak

Meer weten over de PVC vloeren van Vivafloors?
Kijk ook op www.vivafloors.nl

Vivafloors - PVC Vloeren - Het Parkethuis

Virtuele roomplanner

Met de Vivafloors Roomplanner kun je zien welke PVC vloer het beste in jouw interieur past. Upload heel gemakkelijk een foto van jouw kamer en maak je keuze uit het grote assortiment PVC vloeren. De Roomplanner plaatst de vloer virtueel in de foto. Heb je geen eigen foto tot je beschikking? Geen probleem, er staan ook een aantal standaard kamers en interieurs voor je klaar.

Gratis PVC vloer stalen

We snappen dat het fijn is om thuis in alle rust je favoriete PVC vloer(en) te zien. Je wilt de vloer aanraken, de embossing voelen en ervaren hoe warm de PVC vloeren zijn en natuurlijk de kleuren vergelijken en zien wat de kleuren doen in dag- en avondlicht. Daarom kun je bij Vivafloors gratis proefstalen aanvragen. Binnen 2 werkdagen in thuis! Ideaal toch?

Voor welke PVC vloer uit onze Vivafloors collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere PVC vloeren?

Bekijk ook de merken: Douwes DekkerFloorlifeMontiniqueTherdex en Vivafloors