Skip to main content

Quick-Step

Een sterke focus op design en kwaliteit en een onstilbare honger naar innovatie: dat zijn de drijfveren die van Quick-Step een van de belangrijkste spelers in de vloerbekledingssector gemaakt hebben. Met de ruime keuze aan laminaat vloeren en PVC vloeren van dit merk kun je een echt bijzondere woning creëren. En dankzij de combinatie van laminaat met vloerverwarming haal je ook het nodige comfort in huis.

Waarom kiezen voor de laminaat vloeren of PVC Vloeren van Quick-Step?

 • Ruim aanbod
  Quick-Step laminaat en PVC vloeren zijn extreem veelzijdig en in het hele huis kunt gebruiken. Met het uitgebreide assortiment aan ontwerpen en stijlen is er laminaat vloer voor elke kamer.
 • Authentieke uitstraling
  Deze laminaat en PVC vloeren zien er tot in de kleinste detail realistisch uit.
 • Warme en zachte vloer
  Loop je graag op sokken of blote voeten? Deze laminaat en PVC vloeren voelen lekker warm aan en is zelfs zacht om op te lopen.
 • Gemakkelijk schoon te houden
  Stofwerend en waterbestendig, je houdt je laminaat en PVC vloer schoon en mooi door hem alleen maar te stofzuigen of te dweilen.
 • Eenvoudig te plaatsen
  Door het handige klik-systeem zit je nieuwe laminaat of PVC vloer zo in elkaar en ligt hij mooi strak in jouw woning. Er is geen lijm voor nodig, dat voorkomt vlekken en geknoei.
 • Duurzaam
  Vanwege de duurzaamheid van de laminaat en PVC vloer zul je jarenlang van je vloer kunnen genieten, zelfs bij intensief gebruik!
 • Vloerverwarming- en verkoeling
  Alle hun laminaat en PVC vloeren kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming op lage temperatuur.
 • Kraswerend
  Door de speciaal ontwikkelde technieken zijn de laminaat en PVC vloeren van Quick-Step sterk kras- en vlekwerend.

FloorExplorer

De perfecte laminaat vloer of PVC vloer voor je project kiezen is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Gelukkig is de FloorExplorer van Quick-Step er om je te helpen: beantwoord een paar eenvoudige vragen en je krijgt een overzicht van de laminaat vloeren die het best bij je wensen en stijl passen. Maak je keuze uit de kamer, look, kleur en wat voor jou het belangrijkst is, and go! Voor welke laminaat of PVC vloer ga jij? Heb je nog vragen, neem contact op met Het Parkethuis.

RoomViewer

Kun je je moeilijk inbeelden hoe je interieur er zou uitzien met een gloednieuwe laminaat of PVC vloer? Zou het niet leuk zijn mocht je een aantal vloeren vooraf al eens kunnen uitproberen bij je thuis vooraleer je uiteindelijk een beslissing neemt? Welnu, dat kan! Dankzij de Quick-Step RoomViewer kan je alle laminaat en PVC vloeren vooraf virtueel ‘previewen’, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Probeer het gewoon zelf! Is de keuze alsnog lastig? Contact Het Parkethuis!

Brochure

Quick-Step kent een breed assortiment aan laminaat vloeren dat geschikt is voor elk deel van het huis zoals je woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer. En met de ruime keuze aan soorten, kleuren en patronen is een overzicht wel zo makkelijk. Vind een nieuwe dosis inspiratie door een aan huis geleverde, papieren versie van de Quick-Step brochures te bestellen. Dus ben je op zoek naar een duurzame en elegante laminaat of PVC vloer? Bekijk de nieuwste brochure!

Quick-Step - Laminaat Vloeren - Het Parkethuis
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

of plan jouw persoonlijke adviesafspraak

Meer weten over de laminaat vloeren en PVC vloeren van Quick-Step?
Kijk ook op www.quick-step.nl

Voor welke laminaat of PVC vloer uit onze Quick-Step collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere laminaat vloeren?

Bekijk ook de merken: Douwes Dekker en Meister