Di Legno

Houten vloeren van Di Legno zijn bijzonder, door een eigen ontwikkeld proces verkrijgen de eiken houten vloerdelen een doorleefde en oude uitstraling van vele jaren oud parket. Ze gebruiken hoofdzakelijk het beste Frans eikenhout dat gewonnen wordt uit duurzaam beheerde bossen.

Sinds januari 2016 is Het Parkethuis gecertificeerd dealer van de houten vloeren van Di Legno. Laat je verrassen en inspireren door Original, Pure en Design collectie houten vloeren. Fijnzinnige, eigenzinnige en creatieve geesten kiezen dan ook bewust voor dit merk uit België.

Waarom kiezen voor de houten vloeren van Di Legno?

 • Verouderde vloeren look
  Di Legno is pionier in het verouderen en patineren van parket, houten vloeren worden met behulp van zelf ontwikkelde technieken verouderd en gepatineerd.
 • Kwaliteit van Europese eiken
  Werken enkel met Europese en dan nog bij voorkeur Franse eik dat met zorg geselecteerd wordt en met groot vakmanschap verwerkt tot kwalitatief hoogstaande parketvloeren en interieurtoepassingen.
 • Diverse motiefvloeren
  Naast strokenpatroon kun je ook kiezen voor visgraat, Hongaarse punt of ladderpatroon. Massieve panelen zijn tevens op maat te laten maken in verschillende patronen.
 • Duurzaam
  Gebruikt uitsluitend gecertificeerd hout (PEFC) dat afkomstig is uit gecontroleerde bossen voor de productie van hun parketvloeren.
 • Intensief gebruik en makkelijk in onderhoud
  Uiterst gemakkelijk in onderhoud en geschikt voor zeer intensief gebruik in publieke ruimtes of voor de veeleisende gezinnen.
 • 30 jaar productgarantie vloerverwarming
  Deze samengestelde houten vloeren mogen met 30 jaar productgarantie op vloerverwarming geplaatst worden. Tevens geschik voor vloerkoeling en toepasbaar met geluidsdempende ondergrond.
Di Legno - Houten Vloeren - Het Parkethuis
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

of plan jouw persoonlijke adviesafspraak

Meer weten over de houten vloeren van Di Legno?
Kijk ook op www.dilegno.be

Voor welke houten vloer uit onze Di Legno collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere houten vloeren?

Bekijk ook de merken: Bauwerk Parket, Dennebos Flooring, Di Legno houten vloerenHollandsche vloeren, Lieverdink, Warm by Bauwerk