Skip to main content

Lieverdink

Voor Parketfabriek Lieverdink betekent écht parket het creëren van een tijdloze, natuurlijke houten vloer. Praktisch elke gewenste houtsoort, legmethode of stijl is mogelijk in elk formaat. Dit Achterhoeks bedrijf stelt de hoogste eisen aan haar producten die volgens de hoogste kwaliteitsnormen en uitgebreide kwaliteitscontroles vervaardigd worden. Je bent hier verzekerd van een 100% perfect Hollands klasse product gevestigd in Doetinchem.

Waarom kiezen voor de houten vloeren van Lieverdink?

 • 100% Hollandse perfectie
  Altijd een 100% perfect Hollandse houten vloer volgens de hoogste kwaliteitsnormen en uitgebreide kwaliteitscontroles.
 • Houten vloeren en meer
  Naast de traditionele parketvloeren, leveren ze ook verouderde houten vloeren, mozaïekvloeren, randafwerkingen, installatiematerialen etc.
 • Milieuvriendelijke productiemethodes
  Levert haar tropische en de meeste andere houtsoorten in premier sortering (dosse en quartiers gezaagd). In de houtsoort eiken worden de strenge Europese sorteringsnormen -en 13227 gehanteerd.
 • Ruime collectie merken
  Moso, Q2, Kahrs, Pastis, Grigio, Sherazade, Fibonacci, Blue, Green en Red Line Collectie… De mogelijkheden in houten vloeren zijn eindeloos.
 • Eigen ontwerp legpatroon
  Je eigen houten vloer ontwerpen? Dat kan hier! Aan de hand van jouw tekening kunnen zij in alle houtsoorten jouw vloer produceren. Niet alleen in planken, maar ook in Romaans verband (tegel), koperpatroon of Penrose.
 • Vloerverwarming- en koeling certifcaten
  Veel houten vloeren in hun collectie die geschikt zijn voor vloerverwarming en -koeling. In samenwerking met de vloerverwarmingspecialisten WTH uit Dordrecht en J & K uit Ede zijn twee certificaten ontwikkeld.
Lieverdink - Houten Vloeren - Het Parkethuis
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

of plan jouw persoonlijke adviesafspraak

Meer weten over de houten vloeren van Lieverdink?
Kijk ook op www.lieverdink.nl

Lieverdink - Houten Vloeren - Het Parkethuis

Lieverdink Parketnavigator

Inspiratie opdoen en ontdekken welke houtsoort als gegoten in jouw interieur past? En wil je zien hoe de verschillende legpatronen zoals visgraat, Hongaarse of Weense punt er in het echt uitzien? De online Lieverdink Parketnavigator biedt je de mogelijkheid om vloeren in te passen in foto’s van bestaande interieurs. Of zélfs in een foto van jouw eigen interieur. Ook mogelijk met andere houten vloeren merken die tevens te vinden zijn bij Het Parkethuis.

Overzicht brochures

Wil je een makkelijk overzicht van alle merken, legpatronen en andere toepassingen die Lieverdink te bieden heeft? Lieverdink heeft diverse brochures tot zijn beschikking waar je alle informatie rustig kunt na lezen. Dus ben je nieuwsgierig naar hun prachtige collectie houten vloeren? Of wil je precies weten welke houten vloeren wel of geen vloerverwarming aan kunnen? Bekijk hun meest actuele brochures.

Voor welke houten vloer uit onze Lieverdink collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere houten vloeren?

Bekijk ook de merken: Bauwerk Parket, Dennebos Flooring, Grigio, Hollandsche vloeren, Lieverdink, Warm by Bauwerk en Q2.