Skip to main content

Deel ons jouw ervaring

Heeft ons team pas bij jou een houten vloer, PVC vloer, laminaat vloer, traprenovatie of andere dienst verzorgd? We horen graag jouw ervaring met onze producten en service en waarderen het als je een review wilt achterlaten. Hiermee help je niet alleen ons, maar ook anderen bij het maken van een keuze. Als bedankje ontvang je 10% korting bij aankoop van onze onderhoudsproducten.

Dit kun je op drie manieren doen:

  1. Laat je ervaring achter op Google via deze pagina. Dit kan alleen met een Gmail account.
  2. Heb je geen Gmail account? Laat dan je ervaring achter op onze Facebookpagina.
  3. Zowel geen Gmail of Facebook account? Vul dan het formulier op deze pagina in.

Heb je op- of aanmerkingen over onze service of producten? Neem dan direct contact met ons op. We maken dit graag bespreekbaar.

Ervaringen van anderen:

Men nam de tijd en dacht goed mee.

Imre Bonants

Super Prettige winkel. Zeer deskundig en fijne mensen

Henk Roeffen
 

Na het egaliseren van de keukenvloer, heeft Het Parkethuis tevens een mooie PVC vloer gelegd. Perfect werk geleverd en geheel volgens afspraak!

Rob Vervoort

Van orientatie t/m keuze en plaatsing zijn we ontzettend goed geholpen. Vriendelijk en behulpzaam in het contact, betrokken en meedenkend (o.a. bij tegenslagen in onze verbouwing), eerlijk en duidelijk in informatie en advies, kundig bij het leggen en creatief met afwerking van de plinten op lastige plekken.

Guus & Kirsten van Noord

Laat je review achter

Lukt het je niet om een ervaring achterlaten via Google of Facebook? Stuur ons dan jouw ervaring door via het contactformulier. Je ontvangt van ons een bevestigingsmailtje. Bedankt!