Skip to main content

Warm by Bauwerk

De behagelijke warmte van vloerverwarming gecombineerd met de warme uitstraling van een authentieke houten vloer, het kan! Het idee dat deze twee niet samen zouden gaan is nu echt verleden tijd. Met het gloednieuwe concept Warm by Bauwerk kan nu iedereen zijn gedroomde houten vloer probleemloos op vloerverwarming leggen.

Warm vloeren biedt een unieke collectie houten vloeren voor vloerverwarming en vloerkoeling. De parketvloeren van Warm hebben een eikenhouten toplaag en een HDF-onderlaag. Die onderlaag is zeer geleidend, waardoor warmte goed wordt doorgegeven.

Waarom kiezen voor de houten vloeren van Warm by Bauwerk?

 • Vloerverwarming
  Levert aanzienlijke besparing op doordat de ruimte temperatuur lager ingesteld kan worden. Daarbij is het gezond, vloerverwarming op een houten vloer geeft minder stofcirculatie en minder kans op huisstofmijt.
 • 8 houten Warm soorten
  Maak kennis met de 8 warm soorten Warm biedt een unieke selectie kwaliteitsvloeren in trendy kleuren, perfect geschikt voor gebruik bij vloerverwarming en vloerkoeling.
 • Ultra matte uitstraling
  Drie houten vloeren uit de Warm collectie zijn afgewerkt met een unieke ‘invisible’ ultramatte lak. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje, zijn zeer onderhoudsarm maar zien er net zo mat uit als een geoliede vloer.
 • Duurzaam
  Houten vloer van Warm gaat een leven lang mee, je kiest voor duurzame kwaliteit en zekerheid. De vloeren uit de Warm collectie zijn gemaakt van (geborsteld) eikenhout met een levendig karakter door de rustieke sortering.
 • Ook voor je trap!
  Met de Warm trapafwerking sluit jouw trap perfect aan op je nieuwe Warm houten vloer en zorg je voor een mooi totaalplaatje in het interieur.
 • 10 jaar garantie
  Met het juiste onderhoud en gebruik zul je gegarandeerd jarenlang plezier hebben van jouw Warm vloer. Je krijgt standaard 10 jaar garantie op een houten vloer uit de Warm collectie.

Gratis stalen aanvragen

Wij begrijpen dat het niet eenvoudig is om van achter je computer de juiste houten vloer uit de Warm by Bauwerk collectie te vinden. Zo’n vloer wil je zien en voelen! Wil je er zeker van zijn dat de kleur houten vloer die je op het oog hebt in je interieur past? Vraag dan een kleurstaal van je favoriete houten vloeren aan. De kleurstalen worden kosteloos naar je toegestuurd. Van vrijwel elke houten vloer uit de collectie is een kleurstaal beschikbaar.

Warm by Bauwerk - Houten Vloeren - Het Parkethuis
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Meer weten over de houten vloeren van Warm by Bauwerk?
Kijk ook op www.warmvloeren.nl

Bauwerk Parkett - Houten Vloeren - Het Parkethuis

Voor welke houten vloer uit onze Warm by Bauwerk collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere houten vloeren?

Bekijk ook de merken: Bauwerk Parket, Dennebos Flooring, Grigio, Hollandsche vloeren, Lieverdink, Warm by Bauwerk en Q2.