Sense PVC Vloeren

De PVC vloeren van Sense zijn luxe vinylvloeren voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Sense PVC vloeren zijn ontstaan uit eigen ontwerp en productie. De kwaliteit van afwerking, de natuurlijke uitstraling en de zuivere samenstelling voeren de boventoon.

Een hoogwaardige en comfortabele vloer met de uitstraling van echt hout of natuursteen? Betrouwbaar, geluiddempend, watervast, duurzaam, hygiënisch en milieuvriendelijk? Dit merk biedt voor iedere leef- en werkomgeving passende PVC vloeren.

Waarom kiezen voor de PVC vloeren van Sense?

 • Extra brede vloerdelen, ruime decorkeuze in 5 uitvoeringen
  Het assortiment met maar liefst 5 verschillende legwijzes. Voor iedere toepassing is er een juiste PVC vloer. Met o.a. natuurlijke houtdecoren en steendecoren in diverse (brede) afmetingen.
 • Zeer slijtvast
  Deze PVC vloeren zijn behandeld met een PUR-coating voor een extra sterke toplaagn waardoor de vloer zeer krasbestendig is. Tevens zit er tot 15 jaar garantie op de PVC vloeren.
 • Antistatische en antibacteriële behandeling
  Deze PVC vloeren zijn antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. En daarom geschikt voor mensen met een allergie.
 • Zuivere samenstelling
  Op verantwoorde en milieuvriendelijke wijze geproduceerd en voldoen aan de Europese verordening voor chemische stoffen en hebben een REACH (Registratie, Evaluatie en Autorisatie van Chemische stoffen) certificaat.
 • 100% watervast, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk
  Gemakkelijk te onderhouden met een dweil, stofzuiger of bezem en heeft verder geen bijzonder onderhoud nodig.
 • Braindveilig en stil
  Brandvertragend en vallen in de klasse Bfl-S1. Tevens voldoen deze PVC vloeren aan een 10dB contactgeluidreductie waardoor ze loopgeluid reducerend zijn.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Meer weten over de PVC vloeren van Sense PVC Vloeren?
Kijk ook op www.sensepvcvloeren.nl of bekijk hieronder de collectie.

Keuze help en gratis staaltjes

De Sense collectie bestaat uit PVC vloeren in een aantal uitvoeringen; Dryback, SPC, WPC, Looselay en Click. Elke uitvoering bestaat uit een aantal decoren. Heb je moeite met kiezen of wil je verschillende stalen eerst in huis halen om te kunnen vergelijken? Gebruik dan de online keuzehulp van Sense PVC Vloeren of vraag gratis samples aan.

Actuele brochure

Een hoogwaardige en comfortabele vloer met de uitstraling van echt hout of natuursteen? Betrouwbaar, geluiddempend, watervast, duurzaam, hygiënisch en milieuvriendelijk? Sense PVC Vloeren bieden voor iedere leef- en werkomgeving passende vloeren. Bekijk de gratis digitale brochure met alle informatie over Sense PVC Vloeren en de mogelijkheden.

Voor welke PVC vloer uit onze Sense collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere PVC vloeren?

Bekijk ook de merken: Douwes Dekker, Elemental by AspectaFloorlife, mFLORSense en Vivafloors