mFLOR

De keuze voor mFLOR is een keuze voor comfort. Deze PVC vloeren zijn sterk, stil, warm en licht in onderhoud met een natuurlijke uitstraling. Duurzaam en veilig voor een verantwoorde toekomst. Maar ook met een uitstraling die niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden is. Met mFLOR creëer je een plek die je beleeft met al je zintuigen.

Waarom kiezen voor de PVC vloeren van mFLOR?

 • Niet van echt te onderscheiden
  De mooiste, natuurechte dessins. PVC vloeren die niet te onderscheiden zijn van echt hout of steen.
 • Zeer stil en geluiddempend
  Dragen bij aan een aangename akoestiek en zorgt voor een prettig loopgeluid. Geschikt voor gebruik in alle mogelijke ruimtes, ook kantoren e.d.
 • Recyclebaar en veilig
  mFLOR PVC vloeren zijn volledig recyclebaar. Door de keuze voor de puurste grondstoffen, geven deze PVC vloeren geen schadelijke stoffen af aan andere producten van gerecycled materiaal.
 • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling
  Deze PVC vloeren beschikken over een isolerende eigenschappen waardoor de vloer aangenaam aanvoelt. En zijn bovendien uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.
 • Duurzame PVC vloer
  Door de hoge kwaliteit en slijtvastheid van deze pvc vloeren heeft het een lange levensduur. Ook kun je de pvc vloer hergebruiken bij bijv. een verhuizing.
 • Makkelijk in onderhoud
  De mFLOR PVC vloeren zijn zeer eenvoudig schoon te maken. Met een beperkte hoeveelheid water en zonder schadelijke chemische stoffen. Ook zijn ze kras- en vlekbestendig.
 • Vochtbestendig
  De PVC vloeren van mFLOR zijn waterbestendig. Niet alleen handig bij de schoonmaak maar hierdoor ook geschikt voor keuken en badkamer!
 • Geen blijven drukplekken
  De mFLOR vloeren zijn veerkrachtig zodat er geen permanente indrukken in de PVC vloer achterblijft. Ideaal voor eigenaren van zware meubelstukken of naaldhakken!

Actuele brochure

Get inspired! Ontdek de eindeloze mogelijkheden om je creativiteit te laten stromen. In de brochure van mFLOR vind je  84 pagina’s vol vloerinspiratie met uiteraard de nieuwe PVC vloer collecties. Ook vind je daarin het overzicht van alle soorten, tinten, legpatronen, voegstrips en verschillende mogelijkheden op andere materialen. Want de PVC vloeren van mFLOR zijn multifunctioneel. Ze kunnen niet alleen op de vloer, maar ook op diverse andere oppervlakken verwerkt worden.

Gratis stalen

Om een goede keuze te maken over de kleur, het patroon of de ligging, gaat er niets boven het echte product te zien, voelen en vergelijken. Daarom kun je bij mFLOR gratis PVC vloer stalen aanvragen. Ervaar zelf de natuurechtheid van de mFLOR dessins. Bestel hier kosteloos maximaal 3 A4 stalen. De PVC vloer stalen van mFLOR worden binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd. Handig toch?

Visualiser

De vloerkeuze bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een ruimte. Deze belangrijke keuze is moeilijk te maken van een enkele afbeelding of een enkele staal. Om een goede indruk te krijgen van het gehele dessin, het kleurverloop en het effect van bijvoorbeeld een legpatroon is het van belang om de PVC vloer in een groter geheel te zien. Gebruik daarom de Visualiser van mFLOR! Waarmee je alle mFLOR vloeren kan uitproberen in verschillende ruimtes, zoals woonkamers, slaapkamers, keukens en badkamers.

Voor welke PVC vloer uit onze mFLOR collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere PVC vloeren?

Bekijk ook de merken: Douwes Dekker, Elemental by AspectaFloorlife, mFLORMontinique en Vivafloors