Floorify PVC vloeren

Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van 2 werelden: de warme uitstraling van parket of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Floorify rigide vinyl PVC vloeren zijn schok-, water- en vlekbestendig. De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl PVC vloer en Comfort-ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag.

Waarom kiezen voor de PVC vloeren van Floorify?

 • Sterk
  De PVC vloeren van Floorify zijn schok- en vlekbestendig en mét extra dikke beschermlaag: een innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en de unieke Floorify Rigid Core voor een stabiele, sterke en stevige kern.
 • Watervast
  De PVC vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof en dus waterbestendig waardoor jouw vloer dus niet kan opzwellen als het in aanraking komt met water. Geen enkel risico op opstaande randjes en vroegtijdige slijtage.
 • Plaatsen is kinderspel
  Het handige klik-systeem maakt van het plaatsen kinderspel. Vaarwel parketlijm, welkom Floorify. Gewoon ondervloer uitrollen klikken en klaar!
 • Comfortabel
  Een warme PVC vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. Door de slimme combinatie van de geluidsabsorberende vloer en Comfort-ondervloet wordt er een een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag gecreëerd.
 • Op bijna elke ondergrond
  Een bestaande vloer of kleine oneffenheden? Zand, sorry…, Floorify erover. Gewoon de Comfort ondervloer uitrollen, klikken en klaar. Zelfs die oude, lelijke tegels mogen blijven!
 • Extreem vlekkenresistent
  De innovatieve Floorify anti-vlek technologie zorgt ervoor dat vlekken niet in het oppervlak van de PVC vloer kunnen doordringen. De meeste vlekken veeg je gewoon weg met een droge doek.
Floorify - PVC Vloeren - Het Parkethuis
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Meer weten over de PVC vloeren van Floorify?
Kijk ook op www.floorify.com of bekijk hieronder de collectie.

Gratis stalen

Een vloer kiezen… Het is geen makkie! Je kiest dit niet alleen met je verstand. Je moet de vloer ook écht voelen en beleven. Wil je graag zelf de unieke kwaliteit van de Floorify PVC vloeren zien én voelen? Bestel tot 3 gratis staaltjes van jouw favoriete PVC vloeren en ontdek welke kleur perfect bij jouw interieur past. Je kan ze eenvoudig bestellen via hun website en je krijgt ze thuis bezorgd!

Laatste brochure

Als je uit zoveel vloeren kan kiezen, bestaat er zeker voor jouw woning een geschikte Floorify PVC vloer. De keuze is aan jou! Je kan kiezen uit verschillende formaten: planken, visgraat of tegels. Dankzij hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zijn alle Floorify vloeren geschikt voor gebruik in de badkamer, keuken, woonkamer, bureau, wasplaats, slaapkamer, kinderkamer enzovoort.

Voor welke PVC vloer uit onze Floorify collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere PVC vloeren?

Bekijk ook de merken: Douwes Dekker, Elemental by Aspecta, Floorify, Floorlife, mFLORSense en Vivafloors