Skip to main content

Hallo! Mijn naam is Maureen Rosenberg, ik ben geboren en getogen in Nieuw Bergen en woon daar nog steeds.
Sinds juni 2022 maak ik deel uit van het gezellige team van Het Parkethuis in Gennep. Voor mij een totaal andere wereld omdat ik ruim 25 jaar in de ICT werkzaam ben geweest. De wereld van houten vloeren, PVC vloeren en laminaat vloeren is dus geheel nieuw voor mij. Ik werk gelukkig tussen de vloerenexperts die ontzettend veel kennis hebben van de mooie producten die ze verkopen en waar ik veel van kan leren!

maureen houten vloeren vloer bauwerk parketFavoriete houten vloeren merk

Hier in de showroom van het Het Parkethuis zijn veel mooie merken te vinden die de meest veelzijdige collectie houten, pvc en laminaat vloeren in hun assortiment hebben. Maar één van mijn favoriete merken is toch wel Bauwerk Parkett waar Het Parkethuis trots show partner van is. Deze hoogwaardige Zwitserse fabrikant van parketvloeren heeft echt de meest prachtige planken in hun collectie. En omdat ik van warme voetjes houd is de Warm collectie ideaal: deze zijn namelijk zeer geschikt voor vloerverwarming! Iets waar de Zwitsers al veel langer in hun thuisland gebruik van maken dan wij. Ze zijn dan ook echt een koploper op dit gebied. De vloeren uit de Warm collectie zijn gemaakt van (geborsteld) eikenhout, daardoor krijgen ze een levendig karakter. Echt prachtig! Ze zijn trouwens ook heel geschikt voor vloerkoeling!

Mijn werkzaamheden

Ik werk voornamelijk op het kantoor waar ik diverse administratieve werkzaamheden uitvoer en spring bij als er een klant binnen komt lopen en probeer deze dan zo goed mogelijk te helpen, wat nog niet altijd lukt 😉. Gelukkig is Edith of Richard vaak in de buurt en kan ik op hen terugvallen.

Geen dag hetzelfde

In Het Parkethuis is geen dag hetzelfde en is er altijd wat te doen. Als je denkt dat het een rustige dag zal worden, stromen de telefoontjes binnen of lopen er mensen de winkel in die op zoek zijn naar een houten, PVC of laminaat vloer, schoonmaakproduct of graag advies wilt hebben. Geen tijd om je te vervelen!

Zie ik je snel?

Dus ben je op zoek naar een mooie nieuwe vloer voor jouw woning? Pak dan de telefoon en bel naar onze showroom. Grote kans dat je mij aan de telefoon krijgt. Je kunt ook via onze website een persoonlijke afspraak inplannen. Edith en ik zullen dan onder het genot van een lekkere kop koffie of thee al jouw vragen beantwoorden en de mogelijkheden bespreken. Tot snel!