Skip to main content

Donderdag 18 mei (Hemelvaart) en de zaterdag voor én de dagen tijdens Pinksteren (27, 28 en 29 mei) zijn wij gesloten. De andere dagen zijn wij gewoon tijdens normale openingstijden geopend. Voor vragen over houten vloeren, PVC vloeren en/of laminaat vloeren kun je ervoor kiezen om ons een mailtje te sturen. We proberen deze dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Maak kijk vooral ook op onze website rond, over alle merken die wij leveren vind je de nodige informatie en handige online tools.

Heb je toch behoefte aan persoonlijk advies? Maak dan alvast online een afspraak in onze showroom. Edith en Maureen adviseren je graag over alle mogelijkheden, collecties, onderhoud, maar ook over vloerverwarming en vloerkoeling.

Ben je op zoek naar reinigingsmiddelen van JEMAKO? Deze kun je altijd bestellen in onze webshop. De producten shop je eenvoudig online en worden in enkele dagen thuisbezorgd. Afhalen tijdens openingstijden in onze showroom is ook mogelijk. Je mag daarvoor te allen tijde bij ons binnenlopen.

Bedankt en tot snel!

gesloten houten vloeren