Skip to main content

Bij Het Parkethuis vinden wij het belangrijk om up-to-date te zijn op het gebied van de nieuwe trends van houten vloeren, PVC vloeren en laminaat vloeren. Daarom gaan wij woensdag 18 maart 2020 naar Düsseldorf voor de nieuwe collectie van Bauwerk. Dit betekent dat we de gehele dag zijn gesloten. Donderdag 19 maart zijn we weer geopend.

UPDATE: Wij zijn woensdag 18 maart toch geopend! Gezien de maatregelen die momenteel getroffen worden vanwege het coronavirus gaat ons bezoek aan Düsseldorf niet door. Je bent van harte welkom in onze showroom.

De collecties van Bauwerk Parkett zijn zeer uiteenlopend en geschikt voor iedere interieurstijl. Bauwerk Parkett onderscheidt zich niet alleen door de veelzijdigheid aan stijlen, het bedrijf is ook zeer innovatief. De vloeren kunnen namelijk gecombineerd worden met vloerverwarming, een unieke eigenschap die zeker niet voor elke houten vloer geldt.

Meer weten van dit Zwitserse merk of de mogelijkheden bekijken? Kom eens langs in onze showroom in Gennep of neem contact met ons op.