Skip to main content

Een ware belevenis: dat wordt een bezoek aan het Lifestyle Festival Land van Cuijk op 26 en 27 oktober. En natuurlijk is Het Parkethuis ook aanwezig op dit vernieuwde festival, waar we je graag over onze mogelijkheden met houten vloeren, PVC vloeren en laminaat vloeren vertellen!

Het Lifestyle Festival Land van Cuijk, een samenvoeging van Maasvallei Wonen Beurs en De Gezondheidsbeurs, is een nieuw eventconcept met een interactieve en informele opzet en ruim 5.000 m2 vloeroppervlakte. Ideaal voor iedereen die toe is aan een gezond dagje uit en geïnteresseerd is in het ruime aanbod op het gebied van wonen, leven en gezondheid van onze regio. Met volop beleving voor bezoekers door uiteenlopende activiteiten en Meet & Greets met BN’ers, zoals de bekende vlogger Dylan Haegens. Daarnaast vind je er Foodcourts waar je kunt genieten van culinaire (h)eerlijkheden én een speciale Kids Playground waar kinderen zich kunnen uitleven zodat jij rustig een rondgang kunt maken over het Festival.

Het Parkethuis vind je er uiteraard ook met een stand, samen met houten vloeren merk Bauwerk vertellen we je graag over hout op vloerverwarming. Want het kan echt! Zien we je daar?

De beurs vindt plaats op 26 en 27 oktober in het Ebben Inspyrium, Beerseweg 45, 5431 LB te Cuijk.

Klik voor vergroting van de plattegrond