Skip to main content

Hollandsche Vloeren volgt de trends op vloerengebied op de voet en daarom is de complete collectie van Hollandsche Vloeren verfrist en vernieuwd: een karakteristieke collectie in houten vloeren opgebouwd uit 7 vloerfamilies in 7 trendy kleuren en 6 verschillende legpatronen. Voor iedereen is er dus een bijpassende vloer, ongeacht smaak en (levens)stijl.

7 families, 7 stijlen

De nieuwe houten vloeren collectie van Hollandsche Vloeren bestaat uit zeven Nederlandse families. Iedere familie met een eigen karakter vormgegeven door een specifieke eigen kleur en afwerking:

 • Familie De Jong
  Deze eikenhouten vloeren is uniek in hun natuurlijke uitstraling, met de subtiel aangebrachte witte olie krijgt het onbehandelde eiken een lichte kleur en geeft je woning meer karakter.
 • Familie Visser
  Een eikenhouten vloer die is geschaafd, extra wit geolied en heeft een grove structuur gecombineerd met een helder uiterlijk.
 • Familie Janssen
  Door het geschaafde oppervlak van de planken en het roken van het hout wordt het karakter van deze stoere, robuuste eikenhouten vloerextra geaccentueerd.
 • Familie De Vries
  Deze eikenhouten vloeren heeft een natuurlijk charme en voelt net zo warm en glad aan als hij eruitziet en brengt elke woonkamer echt tot leven.
 • Familie Bakker
  Een authentieke, licht houten vloer is hiervoor de perfecte basis in elk frisse Scandinavisch woonstijl.
 • Familie Smit
  Een houten vloer voor als je houdt van een stoere en robuuste look met een onbewerkte uitstraling en waar constructiedetails gezien mogen worden.
 • Familie Van Dijk
  Bij deze witte houten vloer is geen plank gelijk of egaal van haar witte kleur. Met de juiste lichtinval ontstaat er een boeiend schaduwspel.

6 legpatronen

De Families collectie telt in totaal 31 uiteenlopende eikenhouten vloeren waarbij de verschillende legpatronen als gezinsleden worden gepresenteerd. Ieder gezinslid staat voor een specifiek patroon. In totaal telt de Families collectie 6 mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Variërend van het klassieke visgraatpatroon, brede rechte planken tot de Hongaarse punt.

Kom de collectie bekijken in onze showroom

Enthousiast geworden? In onze showroom kun je de nieuwe collectie komen bekijken (i.v.m. de coronamaatregelen graag eerst een afspraak maken). Tot snel!