Skip to main content

Deze maand was het driedubbel feest bij Het Parkethuis! Waarom?

  1. Op precies 4 september mochten wij ons al 16 jaar hét huis noemen voor al jouw houten vloeren, pvc vloeren en laminaat vloeren. Want op die dag in 2004 zijn we begonnen, na al vele jaren in het vak te zitten, met Het Parkethuis. Je begrijpt daar hebben we op geproost!
  2. Ook stond Jemako opeens bij ons op de stoep: Dit jaar zijn we namelijk ook al 10 jaar lang distributiepartner van dit merk vol innovatieve reinigings- en onderhoudsproducten. Een samenwerking waar we trots op zijn! Om ons te bedanken kregen we een heus certificaat en een prachtige bos bloemen. Bedankt Jemako! Op naar de volgende 10!
  3. En als dat nog niet genoeg was werden we verrast door Topic. Als klant van het eerste uur ontvingen we deze heerlijke taart vanwege hun 10-jarig jubileum. Wat een verwennerij! Topic is hét regiomagazine voor de Maasduinen, Berg en Dal, Cuijk en Boxmeer, waar we vaak met een leuk interview in hebben gestaan.

We zijn erg dankbaar (vooral nu in deze rare tijd) voor deze mooie momenten die we mochten vieren deze maand en we kijken met veel enthousiastme uit naar de komende jaren. We willen natuurlijk ook onze klanten bedanken die deze momenten mogelijk hebben gemaakt. Tot snel in onze showroom!