Skip to main content

Hallo, mijn naam is Maurice en ik werk al 18 jaar met veel plezier bij Het Parkethuis in Gennep. Ik woon in Nieuw Bergen en ben trotse vader van een 14-jarige zoon met wie ik graag ga vissen. Al ruim 23 jaar werk ik met plezier op de vloer, ik ben een echte all-round parketteur: niks is me te gek als het gaat om het leggen van een PVC, laminaat of houten vloer!

maurice houten vloeren parketteurFavoriete houten vloeren merk

Hoewel ik thuis een tegelvloer met vloerverwarming heb, is mijn favoriete merk houten vloer Bauwerk Parkett. Zij maken naar mijn mening de beste vloeren en leveren heel maatvast.

Mijn werkzaamheden

Het mooie aan mijn baan is dat het altijd afwisselend werk is, de ene dag leg je een houten vloer in planken, de volgende dag leg je een mooie PVC vloer in een Hongaarse punt of visgraat. Elke dag zie je weer het resultaat van je harde werk en vaak ook nog een mooi compliment van de klant dat alles er keurig bij ligt! Ik heb geen grote voorkeur voor het leggen van een bepaalde vloer, het zijn allemaal mooie producten, maar als ik moet kiezen ga ik toch voor een houten vloer, daar is het tenslotte ook allemaal mee begonnen.

Katten kwaad

Wat mij het meest is bijgebleven als parketteur is, dat ik een keer plinten onderaan een keukenblok moest plaatsen. Deze had ik volgens afspraak netjes gemonteerd onder het keukenblok. Ik had echter een kleinigheidje over het hoofd gezien… Ik kreeg later die dag de vraag of ik ergens 2 poezen had gezien. Ehh nee? Maar wat bleek, omdat de plinten nog niet gezet waren, hadden zij zich verstopt onder het keukenblok. Toen ik daar bezig was om de plinten te zetten, ik was me van geen kwaad bewust, dus ik had ze daar ingesloten! De poezen hadden zich later gemeld door aan de binnenkant van de plinten te krabben en zijn toen verlost uit hun benarde situatie! 😉

Komt Maurice binnenkort bij jou een vloer leggen?

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe vloer voor jouw woning? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Grote kans dat onze vakman Maurice jouw droomvloer komt leggen. We hebben een grote collectie van vloeren, voor ieder interieur is er wel wat passends te vinden. Voor persoonlijk advies in onze showroom, kun je heel eenvoudig online een afspraak in plannen. Daar vind je ook diverse stalen van o.a. het favoriete merk van Maurice, maar ook heel veel andere topmerken. Tot snel!