Skip to main content

Bij het Parkethuis hebben we laatst een nieuw merk toegevoegd aan onze collectie. Maak kennis met Montinique: De meest matte PVC vloeren van Nederland met een luxe uitstraling en van robuuste kwaliteit. Dus ben je op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Misschien is een Montinique vloer dan wel iets voor jou! En dit is waarom.

Sowieso is kiezen voor een PVC vloer een slimme keuze.

Want een PVC vloer:

  • Is eenvoudig te reinigen
  • Kent weinig onderhoud en heeft een lange levensduur
  • Heeft de uitstraling van parket of natuursteen
  • Geleidt vloerverwarming en vloerkoeling goed
  • Dempt loopgeluid
montinique pvc vloeren het parkethuis onze merken
montinique laminaat pvc vloer het parkethuis

Maar wat maakt de PVC vloeren van Montinique dan zo bijzonder?

Perfecte matheid

Ten eerste omdat zij erin geslaagd zijn om de perfecte balans te vinden tussen transparantie en matheid. Bij andere wat minder hoogwaardige PVC vloeren kan de matte toplaag soms zorgen voor een ‘matglas’ effect. De ‘fotografische afbeelding’ van de vloer wordt dan minder goed zichtbaar. Een PVC vloer van Montinique heeft een slijtlaag die niet glanst, maar wel goed doorzichtig is. Hierdoor mogen zij zich de meest matte PVC vloeren van Nederland noemen.

Realistisch

De PVC vloeren van Montinique zijn bijna niet echt te onderscheiden. Natuurlijk is het niet echt hout of beton, maar Montinique is er perfect in geslaagd om dit realistisch te simuleren. Of je nou gaat voor een PVC houtlook of betonlook, visgraat of planken. Een hoogwaardige PVC vloer van dit merk uit Overijssel is een investering die de klassieke of juist moderne uitstraling van je woning tientallen jaren zal versterken.

Duurzaam en ecologisch

Een PVC vloer van Montinique gaat lang mee. De sterke slijtlaag zorgt ervoor dat de vloer bestand is tegen intensief gebruik. PVC krast en slijt niet, kan tegen vocht en sterke temperatuurverschillen. Bovendien maken zelfs de poten van zware meubels geen indruk op een PVC vloer. Daarnaast zijn de vloeren van Montinique ftlaatvrij, hebben een Greenlabel en zijn voorzien van een natuurgetrouwe Register Embogging met een 4 tijdige micro vellingkant.

Allergie vrij

Heb jij of iemand in je huishouden last van allergieën zoals huisstofmijt? Je huis allergenenvrij maken is een hele uitdaging, maar bij de vloer beginnen is een goede stap. De PVC vloeren van Montinique zijn hiervoor uitermate geschikt. Doordat de delen naadloos gelegd worden, kan er langs de muren worden afgekit zodat stof en huismijt geen kans hebben. Een fijne gedachte!

Breed, breder, breedst!

Je ziet ze steeds vaker in de ontwikkelingen en trends van vloeren: de brede plank. Dit heeft te maken met de duurzaamheidstrend van tegenwoordig om oude (houten) onderdelen te recyclen. Natuurlijk een hartstikke mooie ontwikkeling. Daarnaast zijn veel mensen op zoek naar een industriële uitstraling die doet denken aan een (voormalige) werkplaats of loft. Daarom heeft Montinique een XL-plank in hun collectie opgenomen. Deze PVC vloerdelen hebben een breedte van maar liefst 30 centimeter!

Mee verhuisbaar

Ga je verhuizen of wil je je vloer misschien ooit in een andere kamer leggen? Dat kan hoor! De PVC vloeren van Montinique zijn voorzien van een zwevende click. Zo’n zwevende gelegde PVC vloer kun je dus heel eenvoudig losklikken en vervoeren. Extra duurzaam dus!

Ook vloerverwarming onder visgraat mogelijk

Wij horen vaak dat men denkt dat je onder een houten visgraatvloer geen vloerverwarming kan leggen. Niets is minder waar. Vloerverwarming of vloerkoeling is heel goed mogelijk en bij een PVC vloer geeft het de warmte nog sneller door, want PVC geleidt beter dan hout. Daardoor treedt er minder vertraging op in afkoeling en opwarming. Ook ‘werkt’ PVC bijna niet. Ideaal dus voor ruimtes waar grote temperatuursverschillen voorkomen zoals bij een veranda of kamers die vaak gelucht worden. Montinique heeft een mooie collectie visgraat vloeren die past in elk interieur!

Een selectie van de prachtige PVC vloeren van Montinique

Meer weten?

Wil je de nieuwe collectie van Montinique met eigen ogen aanschouwen, heb je vragen over PVC vloeren of wil je ons complete aanbod van PVC, laminaat en/of houten vloeren komen bekijken?

Maak dan een afspraak. Edith en haar team bespreken in een persoonlijk advies gesprek, onder het genot van een kop koffie of thee, jouw wensen en behoeften.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

of plan direct jouw persoonlijke adviesafspraak

montinique laminiaat pvc vloeren logo
Meer weten over de PVC vloeren van Montinique?
Kijk ook op www.montinique.nl of bekijk onze Montinique pagina.

Montinique vloerconfigurator

Wil je zien hoe een PVC vloer van Montinique in jouw woonkamer, slaapkamer, hal of andere ruimte staat? Met de speciale vloerconfigurator kun je heel simpel jouw droomvloer visualiseren. Hoe dan? 1. Maak een foto van de betreffende ruimte waar je de vloer in wilt zien. 2. Upload de foto. 3. Plaats met 1 klik de gewenste PVC vloeren in de kamer. Et voilà! Dat maakt het kiezen van juiste vloer een stuk makkelijker!

> Probeer nu de Vloerconfigurator van Montinique