Skip to main content

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus worden er strenge maatregelen getroffen in Nederland. Vooralsnog mogen wij als retail bedrijf open blijven, net zoals onze showroom en werkzaamheden (het leggen van houten vloeren, pvc vloeren, laminaat vloeren etc.) uitvoeren. Wel treffen wij de nodige maatregelen.

Wij doen er alles aan om besmetting te voorkomen en denken aan de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Daarom vragen wij je, indien je onze showroom wilt bezoeken, van te voren even te bellen.
In verband met de drukte en ziekte van ons team hebben wij aangepast openingstijden tot het einde van het jaar:

Openingstijden tot het einde van het jaar

Zondag en maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 13:30 – 17:30 uur
vrijdag: 10:00 – 17:30 uur *
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur

20 december 2020 t/m 5 januari 2021 zijn we gesloten.

Ook vinden wij het wenselijk als je een mondkapje draagt bij het betreden van onze showroom en uiteraard houden we 1,5 meter afstand, ook schudden we geen handen.

Verder willen wij je vragen om bij (milde) gezondheidsklachten een afspraak te maken op een later moment. Onder milde gezondheidsklachten verstaan wij;

  • Keelpijn;
  • Loopneus;
  • Hoesten;
  • Verhoging vanaf 38 graden.

Ook als er vanuit ons bedrijf werknemers zijn met gezondheidsklachten hopen wij op jouw begrip als wij er noodgedwongen voor moeten kiezen de werkzaamheden uit te stellen.

Mocht jouw vloer voor de aankomende weken gepland staan en heb je last van gezondheidsklachten, neem dan contact met ons op via 0485 – 51 49 51.

De gezondheid van mensen staat voorop!