Skip to main content

Al 20 jaar levert en legt Het Parkethuis de mooiste houten vloeren, PVC vloeren en laminaatvloeren in de regio Gennep, Nijmegen en omstreken. Hierbij krijgen we veelal aanvragen van particulieren, maar ook met bedrijven slaan we regelmatig de handen ineen om een compleet droomhuis of kantoor te realiseren. Een van deze bedrijven is Kavel 40. In dit artikel vertellen we je graag meer over deze samenwerking.

Wie is Kavel 40?

Kavel 40 is een samenwerking tussen architecten en interieurontwerpers. Tijdens het realiseren van nieuwe woningen, kantoren en verbouwingen zijn zij van mening dat de meest prachtige resultaten worden bereikt wanneer architectuur en interieur naadloos met elkaar verweven zijn. Om dit te bereiken hebben zij een aantal partners om zich heen verzameld op het gebied van interieurontwerp, houten vloeren, binnen- en buitentegels, keukenontwerp en sanitair. Dit zijn partners die kwaliteit leveren, prettig samenwerken en aan een half woord genoeg hebben.

kavel Moderne vrijstaande villa Boxmeer houten vloer het parkethuis.jpg
kavel Moderne vrijstaande villa Boxmeer het parkethuis houten vloer.jpg

Hoe ziet de samenwerking er uit?

Interieurontwerpers

Het Parkethuis werkt het meest samen met interieurontwerpers Susan Burgers van Element Ontwerp en Beatrijs La Garde van Beatrijs La Garde Interieurprojecten. Beide dames zijn onderdeel van het overkoepelende Kavel 40. Zij schakelen ons in als er de wens is voor een mooie houten vloer, PVC vloer of laminaat vloer. Ook voor traprenovatie of -ontwerp weten ze ons te vinden. Samen met de klant gaan wij op zoek naar een vloer die het interieurontwerp echt af maakt. Uiteraard is er ook nauw contact met het architectenbureau Kantoor Princen, waar Wouter Princen de scepter zwaait. Hieronder stellen we ze aan je voor.

Element Ontwerp

Het vak van interieurontwerpen brengt diverse elementen met zich mee: ‘Het is meer dan een leuk kleurtje op de muur’. Susan heeft al meer dan 25 jaar ervaring als interieurontwerper. Het ontwerpen voor woonhuizen, horecagelegenheden en scholen is echt haar passie. Ze is op de hoogte van de laatste trends, heeft kennis van de meest werkbare materialen en brengt een prettige creatieve energie mee als ze luistert naar jouw wensen.

Kavel Susan Burgers houten vloeren
element ontwerp houten vloer keuken
Kavel Beatrijs La Garde Zwart wit houten vloeren
Maze Beige vloerkleed houten vloer

Beatrijs La Garde Interieurprojecten

Beatrijs’ werk gaat over het creëren van ruimte waar je je thuis voelt. Eerst onderzoeken en kiezen waar je naartoe wilt werken, zodat je bij het kiezen van meubels, materialen, kleuren en verlichting niet steeds hoeft te kiezen uit oneindig veel opties, maar alleen die de sfeer gaat brengen die je wilt. Dat geldt ook voor de keuze voor een houten vloer. Wanneer je eerst bepaald welke sfeer je woning moet ademen, wordt ook al snel duidelijk welke vloer ervoor gaat zorgen dat je weer een stapje dichterbij dat doel komt. Beatrijs ziet zichzelf als gids in het oerwoud van mogelijkheden, zodat mensen niet verdwalen of verdrinken.

Kantoor Princen

Wouter Princen is trotse eigenaar van Kantoor Princen. Dit architectenbureau ontwerpt en realiseert al ruim 18 jaar woningen, (kantoor)gebouwen en horecagelegenheden. Daarbij begeleiden zij het hele proces: van schets tot bouwtekening en van de eerste steen tot de uiteindelijke oplevering. Een van hun belangrijkste uitgangspunten is dat een woning of gebouw ‘past’ in de omgeving. Die lijn trekken ze binnenshuis door. Voor de start maakt Kantoor Princen door middel van 3D visualisaties levensechte voorstelling van je woning of bedrijfspand.

kavel wouter kantoor princen architectenbureau houten vloeren nijmegen
kantoor princen wouter architectenbureau houten vloeren nijmegen

Reeds gelegde houten vloeren door Het Parkethuis

Arts Keukens en Interieurs

Ook samen met Arts Keukens en Interieurs uit Rijkevoort mag Het Parkethuis regelmatig mooie projecten realiseren. Arts Keukens en Interieurs is opgericht in 1973. Silfran en Gijs Peeters zijn de gezichten achter het familiebedrijf. Samen met het team van ontwerpers, meubelmakers en monteurs creëren zij jouw droomkeuken en maatwerk-interieur. Zij ontwerpen en maken al 50 jaar de meest prachtige kwaliteitskeukens en -interieurs. Elke keuken en elk maatwerkproject is uniek. Maatwerk betekent spelen met de ruimte, verbeelding werkelijkheid kunnen maken en meegaan in de wensen van de klant. Soms alleen een keuken, soms komt er interieurwerk bij dat in dezelfde stijl als de keuken wordt doorgetrokken, en soms voorzien ze een heel huis van interieur. Van landelijk robuust eiken tot High-End, echt alles is mogelijk.

arts keukens houten vloeren
arts keukens houten vloeren interieur

Hoe gaat Kavel 40 te werk?

Voordat er met een ontwerp wordt gestart, maakt Kavel 40 samen met jou je wensen en eisen inzichtelijk. Vervolgens wordt er een architectonisch ontwerp gemaakt, zodat er een goed beeld is van de indeling. Daarna wordt ook de buitenkant van de woning in kaart gebracht. Dan volgt een analyse van je smaak en stijl en op basis daarvan wordt een eerste concept (moodboard) en vervolgens een interieurontwerp gemaakt. Dan volgt het lichtplan. Wanneer het ontwerp definitief is, vertalen ze dat naar een technisch ontwerp en het concept naar kleuren en materialen.

Het doel van Kavel 40 is dat architectuur en interieur altijd naadloos op elkaar aansluiten, zodat je woning of kantoor een mooi evenwichtig geheel wordt. Voor deze realisatie komen Het Parkethuis en andere partners in beeld. Op die manier wordt veel zorgen uit handen genomen en kun je ervan op aan dat jouw huis of kantoor wordt gerealiseerd zoals is afgesproken.

Ook op zoek naar een houten vloer?

Ben je (als particulier) alleen op zoek naar een nieuwe houten vloer, PVC vloer of laminaat vloer? Maak online een afspraak met Het Parkethuis om de mogelijkheden te bespreken en het assortiment vloeren te bekijken.

> Afspraak maken
> Bekijk meer projecten op de website van Kavel40