Skip to main content

Deze maand staan we weer met een leuk arikel in VITA Magazine. Hun redacteur ging een dagje met ons mee op pad, want wij gingen in Nijmegen in een prachtig nieuw appartement een nieuw visgraat vloer leggen. In het artikel lees je het verslag van deze dag.

Lees het artikel uit VITA Magazine hier:

Onlangs mochten wij mee op pad met Maurice en Richard van Het Parkethuis uit Gennep. Zij gingen in hartje Nijmegen in een prachtig appartement een nieuwe visgraat vloer leggen. ‘Erg leuk, deze mensen kenden wij al en hadden het vertrouwen in ons om wederom een prachtig resultaat op te leveren. Deze visgraatvloer is een ware legpuzzel, erg uitdagend, maar daardoor ook ontzettend leuk om te doen. Wij gaan door tot we zelf meer dan tevreden zijn, dus dat gaat zeker goed komen!’


WIJ WILLEN ONZE KLANTEN ECHT COMPLEET ONTZORGEN. WE EGALISEREN DE VLOER EN RUIMEN OOK OP NA AFLOOP. MEN MOET OVERDONDERD ZIJN DOOR HUN NIEUWE VLOER, DAAR GAAN WE VOOR!

We spreken niet zozeer van bepaalde materialen die nu populair zijn, maar we zien wel dat energieneutraal wonen enorm in opkomst is. Ook in dit appartement is gekozen voor vloerverwarming, dat kan ook zeker met visgraat. Er wordt vaak nog steeds gedacht dat de combinatie vloerverwarming en een houten vloer niet samen kunnen. Een zwaar verouderd beeld! Bij Het Parkethuis hebben we diverse mogelijkheden van verschillende merken om ook jouw voeten op je houten vloer lekker warm te houden.


VISGRAAT VLOEREN WERDEN VOOR HET EERST IN STATIGE KASTELEN EN PALEIZEN GEÏNTRODUCEERD. DE TOCH AL RUIME BALZALEN WERDEN OPTISCH NOG GROTER DOOR HET SPOOREFFECT WAT JE CREËERT DOOR MIDDEL VAN HET BIJZONDERE PATROON EN SCHADUWSPEL.

Het is een creatief karweitje dat absoluut afhankelijk is van het patroon dat men kiest. Een enkele visgraat is uiteraard een stuk minder arbeidsintensief dan een dubbel of driedubbel patroon. Met dit appartement zijn we bijvoorbeeld ook twee en een halve dag aan het ‘puzzelen’ om het compleet strak te leggen. Maar het wordt mooi he?


HEB JIJ THUIS OOK EEN VISGRAATVLOER OF EEN ANDER SOORT HOUTEN VLOER? EN HEB JE DOOR DE JAREN HEEN LAST VAN SLIJT- OF LOOPPADEN OP JE VLOER GEKREGEN? DAN IS HET VERSTANDIG OM DE VLOER OPNIEUW TE LATEN BEHANDELEN OF SCHUREN OM ERGER TE VOORKOMEN EN JOUW VLOER EEN TWEEDE LEVEN TE GEVEN.

Wanneer je dit doet kun je er voor kiezen om je vloer te voorzien van een nieuwe kleur, zodat je een compleet nieuwe look & feel hebt in huis.
Wist je dat Het Parkethuis gratis bij jouw thuis over de vloer komt om jouw visgraatvloer of de houten vloer te inspecteren? Vervolgens geven zij een deskundig advies over de staat van jouw vloer. En vertellen zij welke oplossingen er zijn om jouw vloer op te knappen. Allemaal geheel vrijblijvend en aan jou om te beslissen wat en wanneer jij een vervolgstap zou willen nemen.


HET PARKETHUIS IN GENNEP DAT ZIJN RICHARD EN EDITH IJSSELMUIDEN. MET VEEL PLEZIER EN PASSIE STAAT ZIJ MET HUN ENTHOUSIAST TEAM ELKE DAG VOOR JE KLAAR.

Zij ondersteunen jou graag met de aankoop en het plaatsen van jouw nieuwe pvc vloer, houten vloer, laminaat vloer of traprenovatie. Altijd professioneel, met kennis van zaken in een goede mix van persoonlijkheid en dat al vanaf 2004.


VISGRAAT VLOER: DE ULTIEME LEGPUZZEL VOOR EXPERTS


Klik voor vergroting

> Wil meer informatie over visgraat vloeren, of houten vloeren, pvc vloeren of laminaat vloeren? Neem contact met ons op.