Skip to main content

JEMAKO ontwikkelt producten die niet alleen schoonmaken, maar zelf ook schoon zijn. Hun reinigingsoplossingen en duurzame producten zijn in harmonie met mens & natuur. Samen met hun klanten, distributiepartners, medewerkers en leveranciers nemen zij verantwoordelijkheid voor een schonere toekomst. Bekijk onze favoriete JEMAKO producten die de komende periode met korting bij ons te bestellen zijn!

Duurzame producten

Bij Het Parkethuis kun je niet alleen terecht voor houten vloeren, pvc vloeren, laminaat vloeren en de desbetreffende onderhoudsmiddelen. Maar ook voor duurzame reinigingsproducten voor in en om het huis. JEMAKO onderscheidt zich door hun buitengewone hoge kwaliteit, milieuvriendelijkheid en effectiviteit. En tevens te koop bij Het Parkethuis in onze showroom en webshop! Tot en met 11 april 2023 vind je deze fijne JEMAKO duurzame producten in de spotlight, én in de aanbieding:

Ontdek onze favorieten, nu met korting!

jemako aanbieding actie waszak xl x cm met ritsbeschemer wit duurzame producten
Nieuw: Waszak XL 47 x 98 cm met ritsbeschemer

Ideaal huishoudhulpje voor het wassen van groter en gevoelig textiel. Beschermt textiel en voorkomt dat ritsen, koorden etc. blijven haken.

Alleen tijdens de actie verkrijgbaar in de speciale maat XL.
Nu 20,90 euro.

> Bestel nu in onze webshop


 

Vlekkenpoeder 300 gjemako aanbieding actie vlekkenpoeder duurzame producten

Werkt betrouwbaar tegen bleekbare vlekken, bijv. van fruit, koffie, rode wijn of ketchup. Voor de voorbehandeling van de machinewas of als waskrachtversterker.

Nu van 12,90 euro voor 9,90 

> Bestel nu in onze webshop


 

jemako aanbieding actie voetmat s x cm zwart duurzame producten
Vloermat

Regen, sneeuw, modder – alles blijft buiten! Dankzij de speciale borstelstructuur beschermt deze Voetmat het hele huis effectief tegen vocht en vuil. De klassieker voor elke entree.

In de kleuren bruin en zwart, en in de formaten S, M. en L.

Nu al vanaf 32,90

> Bestel nu in onze webshop

 

 


Bekijk alle JEMAKO aanbiedingen
> in onze webshop


 

jemako aanbieding actie januari
Alle aanbiedingen vind je nu in onze webshop

Alle JEMAKO producten zijn te bestellen via onze JEMAKO webshop: www.hetparkethuis.nl/jemako

Het JEMAKO assortiment is ook te bekijken in onze showroom. Edith is daar om al jouw vragen te beantwoorden en te adviseren. Je kunt ook contact met ons opnemen.