Skip to main content

Meister

Een natuurlijk-rustieke parketvloer, gemakkelijk te onderhouden en sjiek laminaat, woongezonde designvloeren of stijlvolle panelen voor perfecte interieuraccenten: bij Meister laminaat vloeren vind je alles rondom de stijlvolle vormgeving van vloer, wand en plafond. Het assortiment wordt gecompleteerd door omvangrijke toebehoren, dat perfect op de betreffende vloer of panelen is afgestemd: fraaie plafond- en vloerplinten, hoogwaardige dempende onderlagen of stabiele zaagbladen voor zeer harde vloerbedekkingen.

Waarom kiezen voor de laminaat vloeren van Meister?

 • Veelzijdig en ecologisch
  De laminaat vloeren van Meister bestaat voor 95% uit natuurlijke grondstoffen, met name hout! Je hebt keuze uit verschillende formaten (landhuisdeel, korte plank, tegel) en vele kleuren, houtdessins (eik meest populairst), steen- en andere decors.
 • Robuust
  Het speciale materiaal zorgt niet alleen voor een waterdicht oppervlak, de laminaat vloer is ook bestand tegen allerlei soorten belasting: van speelgoedauto’s tot grote verjaardagsfeesten!
 • Vlekbestendig
  Alle soorten vuil – zoals bijvoorbeeld in de keuken ontstaat – kan probleemloos van de planken worden verwijderd met behulp van aceton, thinner of alcohol. Dat krijgt haast geen andere laminaat vloer voor elkaar.
 • Krasbestendig
  Het speciale oppervlak Diamond Pro geeft de Meister laminaat vloer een hoog weerstandsvermogen tegen microkrassen en slijtplekken!
 • Authentiek
  Het speciaal gedrukte reliëf van het oppervlak van Meister laminaat vloeren is individueel afgestemd op het decoratieve patroon. Het voordeel hiervan: als je met je vingers over de vloer strijkt, voel je daadwerkelijk de houtstructuur.
 • Lichtecht
  Laminaat is door zijn materiaal een van de meest lichtechte vloeren ooit – het behoudt jarenlang zijn oorspronkelijke kleur. En dat ook bij sterke lichtinval door bijv. vensters die tot op de vloer reiken.
 • Vloerwarming en contactdemping
  Een Meister laminaat vloer is probleemloos op een vloerverwarming te plaatsen. Ook is bij enkele van hun laminaat vloeren zelfs contactgeluiddemping ingebouwd.
 • Makkelijk in onderhoud
  Bij lichte verontreiniging is stofzuigen afdoende, bij sterkere vervuiling dweil je gewoon licht vochtig met de juiste reinigingsproducten uit de vakhandel.

Interior Designer

Wil je weten hoe een Meister laminaat vloer in een bepaalde ruimte oogt? Met de Interior Designer tool bekijk je jouw droomvloer online in verschillende ruimtelijke situaties. Hoe het werkt: je zoekt je favoriete laminaat vloer uit. Je uploadt een foto van je eigen kamer uploaden of een kant-en-klare ruimte uitkiezen. Je favoriete laminaat vloeren kun je op de verlanglijst opslaan via het hart-pictogram, om hem op te slaan. Probeer het nu!

Online brochure

Al vele jaren is laminaat de meest verkochte harde vloerbedekking. Geen wonder, want laminaat vloeren staan als geen ander voor een robuuste en tegelijkertijd fraaie vloervormgeving. Bij Meister kun je kiezen uit verschillende formaten (landhuisdeel, korte plank, tegel) en uiteenlopende houtdessins, steen- en andere decors. Wat kleur betreft, is bij laminaatvloeren van Meister (bijna) alles mogelijk. In de brochure vind je een overzicht van het aanbod.

Meister - Laminaat Vloeren - Het Parkethuis
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

of plan jouw persoonlijke adviesafspraak

Meer weten over de laminaat vloeren van Meister?
Kijk ook op www.meister.com

Voor welke laminaat vloer uit onze Meister collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere laminaat vloeren?

Bekijk ook de merken: Douwes Dekker en Meister