Skip to main content

Elemental by Aspecta

Elemental by Aspecta biedt een breed assortiment aan stijlvolle en functionele PVC vloeren. De collectie bestaat uit een Dryback (plakken), gecombineerd met een Multilayer (Klikken) assortiment, van modern tot klassiek plank- en tegeldesign. Deze Multilayer vloeren zijn onderscheidend en baanbrekende door de toegepaste ISOCORE Technology ™ en Click-System voor snelle en eenvoudige installatie.

Waarom kiezen voor de laminaat vloeren van Elemental by Aspecta?

 • Hoge kwaliteit en unieke afwerking
  De collecties PVC vloeren die Aspecta heeft ontwikkeld zijn van hoge kwaliteit en mede door ontwikkeling van eigen decoren en afwerking uniek te noemen.
 • Niet van echt te onderscheiden
  PVC vloeren in allerlei prijsklassen en denkbare motieven en kleuren en zijn niet van echt hout te onderscheiden. Dus voor een echte ‘houtlook’ of een ‘keramische’ uitstraling ga je voor Aspecta.
 • Voorop in de markt
  De jarenlange ervaring van Aspecta maakt dat zij voorop loopt in de markt van PVC Vloeren. Dat zie je niet alleen terug in het design van de vloertegels, planken en andere patronen, maar ook in de kwaliteit van het materiaal.
 • XL Plank
  XL planken zijn zeer breed en divers. De stroken zijn 2,5 mm dik en hebben een slijtlaag van 0,55. De PU-toplaag geeft de PVC vloeren een natuurlijke uitstraling.
 • Dryback
  Ideaal voor spelende kinderen en huisdieren zijn, vuile schoenen of gemorste drankjes, beschermt je vloerbekleding tegen krassen en slijtage en ideaal met vloerverwarming. Beschikbaar in XL Planken, chevron en visgraat.
 • Multilayer
  Met een klikverbinding voor zwevend leggen, die superieur comfort combineert met robuuste contactgeluidsisolatie. 100% waterbestendig en dus ideaal voor badkamers en keukens en i.c.m. vloerverwarming. Beschikbaar in XL Planken, chevron en visgraat.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

of plan jouw persoonlijke adviesafspraak

Meer weten over de PVC vloeren van Elemental by Aspecta?
Kijk ook op www.elementalbyaspecta.com of bekijk hieronder de collectie.

Vivafloors - PVC Vloeren - Het Parkethuis

Actuele brochure

Warm, praktisch en prachtig vloermateriaal. Elemental by Aspecta creëert de perfecte uitstraling voor iedere specifieke ruimte, behoefte en stijl. Elemental biedt een keur aan indrukwekkende series en kleuren, texturen en afwerkingen. Een overzicht van de collectie vind je in hun actuele brochure.

Voor welke PVC vloer uit onze Elemental by Aspecta collectie ga jij?

Benieuwd naar onze andere PVC vloeren?

Bekijk ook de merken: Douwes DekkerFloorlifeMontiniqueTherdex en Vivafloors